~~Himera wielolistna napisał(a): No widzisz dur/n/iu. Sam piszesz - służba zasadnicza. Gdzie napisano o przymusowych wcieleniach? Przestań więc pierdoxxxić.[/
Obowiązkowa zasadnicza służba wojskowa czym była jak nie przymusowym odsłużeniem dwóch lat , TUMANIE
Dopisane 11.05.2024r. o godz. 22:12:~~Bladoróżowa Kokoryczka napisał(a): oj naprawdę szwankuje ci pamięć Lucuś ...czas chyba na lecytynę...;D
Uzupełniłeś to co ja celowo pominąłem , potwierdzam że to ty napisałeś , chciałem ci tylko pokazać że kapral czy porucznik nie oznacza że musiał być czerwony .
Jak twierdzisz że awans na kaprala jest warunkiem wstąpienia do partii to ja napiszę niczym jak twoje nieuzasadnione
twierdzenie że czerwony porucznik był przełożonym czerwonego kaprala .
Dopisane 11.05.2024r. o godz. 22:14:
Dobranoc do jutra , czas odespać dwie nieprzespane noce , kimka w autobusie to za mało .
~~oczywista oczywistość napisał(a): Poziomkowy Zaślaz
~~oczywista oczywistość napisał(a):Ktoś napisał: ~~Poziomkowy Zaślaz napisał(a): Przypomnę pisowko pełowskim baranom, że temat jest o sukcesach nowego rządu, a nie o jakichś wiejskich przepychankach.
Baran to cię spłodził synu upadłej matki.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Himera wielolistna napisał(a): No widzisz dur/n/iu. Sam piszesz - służba zasadnicza. Gdzie napisano o przymusowych wcieleniach? Przestań więc pierdoxxxić.[/
Obowiązkowa zasadnicza służba wojskowa czym była jak nie przymusowym odsłużeniem dwóch lat , TUMANIE
Dopisane 11.05.2024r. o godz. 22:12:Ktoś napisał: ~~Bladoróżowa Kokoryczka napisał(a): oj naprawdę szwankuje ci pamięć Lucuś ...czas chyba na lecytynę...;D
Uzupełniłeś to co ja celowo pominąłem , potwierdzam że to ty napisałeś , chciałem ci tylko pokazać że kapral czy porucznik nie oznacza że musiał być czerwony .
Jak twierdzisz że awans na kaprala jest warunkiem wstąpienia do partii to ja napiszę niczym jak twoje nieuzasadnione
twierdzenie że czerwony porucznik był przełożonym czerwonego kaprala .
Dopisane 11.05.2024r. o godz. 22:14:Dobranoc do jutra , czas odespać dwie nieprzespane noce , kimka w autobusie to za mało .
no widzisz Lucjan ...potwierdzasz jak mało wiesz ...
zmykaj do norki i doucz się jeśli chcesz zabierać głos w jakiejś dyskusji...;D
i te twoje brednie jak to ty ''celowo coś pomijasz''...;D
po prostu ''wuja '' wiesz ...
mam ci teraz napisać jakim łgarzem jest ten twój duduś?...
a może już jutro ?...tak -lepiej jutro jak znajdziesz w sobie odrobinę odwagi by się zalogować...;D