~~Jasio napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudobrązowy Hibiskus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Miliony Polaków na swoje emerytury pracowało całe lata za rządów Pis i PO . Miliony pracowało w komunie. Mogłeś zostać w Polsce i nadal pracować jako górnik a nie uciekać na ten zgniły Zachód.
Głupiutki Jasiu opisujesz tu o wolności , demokracji i swobodnym przemieszczaniu się po Europie i innych kontynentach, więc przestań używać takich słów jak , „uciekłeś”.
Po prostu Jurek wyemigrował w miejsce gdzie uważał za stosowne, i gdzie spokojnie
sobie żyje , a komentarz z jego strony Rządów z 13 Grudnia nie zawsze się podoba wyborcom owego Rotacyjnego Cyrku ,to krytyka jest normą .
A układanie innej osobie życia pozostaw jej samej …!
Nie łżyj malinowy nosie bo spierdo/li/eś dawno przed otwarciem granic i sam pisałeś że zerwałeś się z wycieczki a jaki był tego cel wiadomo.
Tak oczywiście pisałem że zerwałem się z wycieczki , tylko nadal nie jest to ucieczka , a nielegalna emigracja , prawdopodobnie sprowokowana przez takiego De….bi..laczka
jakim jesteś kmiocie nadęty
~~Jasio napisał(a): A jednak to była ucieczka bo ktoś tam pisał że zbrzuchaciłeś dziewczę i uciekłeś więc wyjaśnij jak to z tym było. Prawda to ?
~~Jurek and Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): A jednak to była ucieczka bo ktoś tam pisał że zbrzuchaciłeś dziewczę i uciekłeś więc wyjaśnij jak to z tym było. Prawda to ?
Bo to zła dziewczyna była.
~~Czerwony Bratek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudobrązowy Hibiskus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwony Bratek napisał(a): no to wiadomo...
Polska-Turcja- ''dwójka''
Polska -Austria -''dwójka''
Włochy-USA ''jedynka''
Kuba-Bułgaria- ''jedynka''
;D
do tego można dorzucić Hurkacza i może ''Rybkę''
to wszystko ewentualnie z jednym błędem ...;D
dla emocji i jak ktoś lubi zarywać wieczory dla gry w ''gałę'' to jeszcze Francja z ''jedynką''...chyba...;D
to wszystko za te słynne ''dwa zyle''...;D
Bankrut…!!!!
zobaczymy...;D
dzisiaj uległem sugestii kolegi i postawiłem na Austrię X2'/c]
Polacy nic się nie stało...;D