~~Niebieski Bluszcz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Śnieżnobiała Tygrysówka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lawendowa Petunia napisał(a): PiSie przegrywy kwiczą, bo ich się od koryta odrywa.
Kwiik, kwiik, kwiik :)
Ale ich już nie ma i jest to koniec PiSiego złodziejstwa.
Z chlewika głosy dochodzą Bo już się do chlewa inni dorwali, to słychać, jak kwiczą o lepsze koryto.
Nie będzie chlewa jak wprowadza zakaz hodowli świń.
~~Złocistobrązowa Tibuchina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieski Bluszcz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Śnieżnobiała Tygrysówka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lawendowa Petunia napisał(a): PiSie przegrywy kwiczą, bo ich się od koryta odrywa.
Z chlewika głosy dochodzą Bo już się do chlewa inni dorwali, to słychać, jak kwiczą o lepsze koryto.
Zobaczycie jaki będzie wyscig w Bc do koryta na wybory .
~~Złocistobrązowa Tibuchina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złocistobrązowa Tibuchina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niebieski Bluszcz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Śnieżnobiała Tygrysówka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lawendowa Petunia napisał(a): PiSie przegrywy kwiczą, bo ich się od koryta odrywa.
Zobaczycie jaki będzie wyscig w Bc do koryta na wybory .
Dlatego panem nie startuje
~~Szafarz napisał(a): Jest kandydat z plebanii.
~~jA WOHL napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jaskrawoniebieska Glicynia napisał(a): Kupuj dobre od dobrego producenta.
Daj Niemcu nie daj Polaku.
~~Jaskrawoniebieska Glicynia napisał(a):Ktoś napisał: ~~jA WOHL napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskrawoniebieska Glicynia napisał(a): Kupuj dobre od dobrego producenta.
Daj Niemcu nie daj Polaku.
Jeśli Niemiec produkuje dobry towar a jakiś Polak partaczy robotę to czemu mam kupować szajs ?
Jeśli polski towar będzie lepszy to chętnie go kupię.
Kupuj baranie . Nawet jedź tam i nie wracaj.
~~Cała prawda napisał(a): Polacy to narzekacze , pieniacze i roszczeniowcy , czy jakoś tak. Polak ukraść i kombinować tak ale uczciwie pracować nie.