~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): kosztem samej Polski też?
~~Szarozielony Pierwiosnek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): kosztem samej Polski też?
jakiej Polski? pokaz mi co tu jest polskiego......
Polska istnieje tylko na mapie....
~~Olej techniczny napisał(a): Najpierw zboże a teraz " olej rzepakowy techniczny" prosto z Wikrainy!
Importowany z Ukrainy w dużych ilościach olej jadalny znacząco obniżył ceny w sklepach w Polsce, przy czym sprowadza się też olbrzymie ilości niezdatnego do spożycia tzw. oleju technicznego – zaznacza „Business Insider”.
Polskie rolnictwo grzecznie i elegancko klęka......
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarozielony Pierwiosnek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): kosztem samej Polski też?
IPN jest Polski ale Tusku będzie likwidował.... Zresztą reparacji już się zrzekł....hehe
Te szmaty zasiadające w tym IPN to pisowscy poplecznicy ,dawno powinni to rozgonić .
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarozielony Pierwiosnek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): kosztem samej Polski też?
IPN jest Polski ale Tusku będzie likwidował.... Zresztą reparacji już się zrzekł....hehe
przestań pie...ć ...zrzeczono się tego przed laty a nie teraz ...
a kto w tym pomagał?...piSSdzielce...;D
ale o tym ''zapominasz'' napisać kmiotku ...