Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Kupuj Polskie u Polaka

~~Ceglastobrązowa Pelargonia niezalogowany
17 stycznia 2024r. o 0:11
I oczywiście Polaków.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarozielony Pierwiosnek niezalogowany
17 stycznia 2024r. o 9:25
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): kosztem samej Polski też?

jakiej Polski? pokaz mi co tu jest polskiego......
Polska istnieje tylko na mapie....
~~Olej techniczny niezalogowany
17 stycznia 2024r. o 9:40
Najpierw zboże a teraz " olej rzepakowy techniczny" prosto z Wikrainy!
Importowany z Ukrainy w dużych ilościach olej jadalny znacząco obniżył ceny w sklepach w Polsce, przy czym sprowadza się też olbrzymie ilości niezdatnego do spożycia tzw. oleju technicznego – zaznacza „Business Insider”.

Polskie rolnictwo grzecznie i elegancko klęka......
~~J23 niezalogowany
17 stycznia 2024r. o 9:45
~~Szarozielony Pierwiosnek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): kosztem samej Polski też?

IPN jest Polski ale Tusku będzie likwidował.... Zresztą reparacji już się zrzekł....hehe
~~Malinowa Jukka niezalogowany
17 stycznia 2024r. o 9:45
~~Olej techniczny napisał(a): Najpierw zboże a teraz " olej rzepakowy techniczny" prosto z Wikrainy!
Importowany z Ukrainy w dużych ilościach olej jadalny znacząco obniżył ceny w sklepach w Polsce, przy czym sprowadza się też olbrzymie ilości niezdatnego do spożycia tzw. oleju technicznego – zaznacza „Business Insider”.

Polskie rolnictwo grzecznie i elegancko klęka......

Mój kolega rolnik co roku inkasuje dopłaty Unijne w kwocie około miliona złotych i fajnie się bawi ,
~~ipn niezalogowany
17 stycznia 2024r. o 9:49
~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szarozielony Pierwiosnek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): kosztem samej Polski też?

IPN jest Polski ale Tusku będzie likwidował.... Zresztą reparacji już się zrzekł....hehe

Te szmaty zasiadające w tym IPN to pisowscy poplecznicy ,dawno powinni to rozgonić .
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz niezalogowany
17 stycznia 2024r. o 9:49
~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szarozielony Pierwiosnek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): kosztem samej Polski też?

przestań pie...ć ...zrzeczono się tego przed laty a nie teraz ...
a kto w tym pomagał?...piSSdzielce...;D
ale o tym ''zapominasz'' napisać kmiotku ...
~~Pożółkły Starzec niezalogowany
17 stycznia 2024r. o 10:02
Jasiu ty nie nerwujsia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza