PanM napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: PanM napisał
*******************************************************************************************************************************
Konfederacja prowadzi aktualnie swoją grę nastawioną na przejęcie części elektoratu po PiS .
Bo tylko w tym środowisku ulokowana jest skrajnie katolicka i skrajnie nacjonalistyczna i konserwatywna część elektoratu.
Partia która dyskretnie ukrywa swoje skrajnie antyunijne zapędy. Partia grająca pomiędzy PiS i PO .
*************************************************************************************************************************
No w końcu komplement dla Konfederacji od lewaka.
***************************************************************************************************************************
Sam pisałem ale nie dostrzegam tam ani krzty komplementu.
W mojej ocenie margines nie wart uwagi.
Krytyka takiego dziwnego człowieka,który na tym forum domagał się aresztu domowego dla niezaszczepionych,któremu marzy się dalszą federalizacja Unii,a więc utrata niepodleglosci naszego kraju,jest dla mnie komplementem.
~~Kakaowy Bluszcz napisał(a): Oficjalnie mówi się tylko o Armandzie Godeckim, ale w rękach ABW są jesze kolejne osoby.
~~Pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kakaowy Bluszcz napisał(a): Oficjalnie mówi się tylko o Armandzie Godeckim, ale w rękach ABW są jesze kolejne osoby.
Wystarczy miejsca w aresztach dla 1300000 wyborców Konfederacji? Tusk w wywiadzie powiedział,że 7 000000 wyborców Pis-u też jest problemem.
~~Pinochet napisał(a):
Wystarczy miejsca w aresztach dla 1300000 wyborców Konfederacji? Tusk w wywiadzie powiedział,że 7 000000 wyborców Pis-u też jest problemem.
~~Seledynowa Śnieguliczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kakaowy Bluszcz napisał(a): Oficjalnie mówi się tylko o Armandzie Godeckim, ale w rękach ABW są jesze kolejne osoby.
Co ta za bełkot?
Nikt nie będzie wsadzać wyborców Konfederacji do pie.rdla.
Tylko aktywistów na usługach Putina, którzy jawnie działają przeciwko Polsce.
A co Ty masz w głowie,jeśli myślałeś że jak tak myślę.Siano?
~~Pinochet napisał(a): A co Ty masz w głowie,jeśli myślałeś że jak tak myślę.Siano?