~~Seledynowa Śnieguliczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): A co Ty masz w głowie,jeśli myślałeś że jak tak myślę.Siano?
To teraz tylko napisz tak, aby można było zrozumieć pytanie :)
~~Brązoworudy Pustynnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Seledynowa Śnieguliczka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): A co Ty masz w głowie,jeśli myślałeś że jak tak myślę.Siano?
A co Ty masz w głowie,jeśli myślałeś,że ja tak myślę? Siano?
No i gitara.
Zadałeś pytanie: "Czy wystarczy miejsca w aresztach dla 1300000 wyborców Konfederacji?".
Odpowiedź na twoje pytanie: "Nikt nie będzie wsadzać wyborców Konfederacji do pie.rdla.
Tylko aktywistów na usługach Putina, którzy jawnie działają przeciwko Polsce."
Czego nie rozumiesz?
~~Seledynowa Śnieguliczka napisał(a): ~~Brązoworudy Pustynnik napisał(a): Ktoś napisał: ~~Seledynowa Śnieguliczka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): A co Ty masz w głowie,jeśli myślałeś że jak tak myślę.Siano?
A co Ty masz w głowie,jeśli myślałeś,że ja tak myślę? Siano?
No i gitara.
Zadałeś pytanie: "Czy wystarczy miejsca w aresztach dla 1300000 wyborców Konfederacji?".
Odpowiedź na twoje pytanie: "Nikt nie będzie wsadzać wyborców Konfederacji do pie.rdla.
Tylko aktywistów na usługach Putina, którzy jawnie działają przeciwko Polsce."
Czego nie rozumiesz?
~~Pinochet napisał(a): Przecież wiadomo ,że nikt nie sądzi ,że będą zamykani wyborcy Konfy.Ani ja.Dajmy już spokój.Tylko ,że ja uważam,że dla równowagi trzeba by zamknąć tych którzy działają na usługach Klausa Schwaba...
Ludzi nie zamyka się za przekonania.
Ludzi zamyka się za przestępstwa.
~~Seledynowa Śnieguliczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): Przecież wiadomo ,że nikt nie sądzi ,że będą zamykani wyborcy Konfy.Ani ja.Dajmy już spokój.Tylko ,że ja uważam,że dla równowagi trzeba by zamknąć tych którzy działają na usługach Klausa Schwaba...
~~Seledynowa Śnieguliczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): Przecież wiadomo ,że nikt nie sądzi ,że będą zamykani wyborcy Konfy.Ani ja.Dajmy już spokój.Tylko ,że ja uważam,że dla równowagi trzeba by zamknąć tych którzy działają na usługach Klausa Schwaba...