Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

WHATABOUTISM jako technika PiS owskiej polemiki

~~Brązoworudy Pustynnik niezalogowany
25 stycznia 2024r. o 18:19
~~Seledynowa Śnieguliczka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): A co Ty masz w głowie,jeśli myślałeś że jak tak myślę.Siano?

To teraz tylko napisz tak, aby można było zrozumieć pytanie :)

A co Ty masz w głowie,jeśli myślałeś,że ja tak myślę? Siano?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Seledynowa Śnieguliczka niezalogowany
25 stycznia 2024r. o 18:28
~~Brązoworudy Pustynnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Seledynowa Śnieguliczka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): A co Ty masz w głowie,jeśli myślałeś że jak tak myślę.Siano?

No i gitara.
Zadałeś pytanie: "Czy wystarczy miejsca w aresztach dla 1300000 wyborców Konfederacji?".
Odpowiedź na twoje pytanie: "Nikt nie będzie wsadzać wyborców Konfederacji do pie.rdla.
Tylko aktywistów na usługach Putina, którzy jawnie działają przeciwko Polsce."
Czego nie rozumiesz?

~~Pinochet niezalogowany
25 stycznia 2024r. o 20:05
~~Seledynowa Śnieguliczka napisał(a): ~~Brązoworudy Pustynnik napisał(a): Ktoś napisał: ~~Seledynowa Śnieguliczka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): A co Ty masz w głowie,jeśli myślałeś że jak tak myślę.Siano?

No i gitara.
Zadałeś pytanie: "Czy wystarczy miejsca w aresztach dla 1300000 wyborców Konfederacji?".
Odpowiedź na twoje pytanie: "Nikt nie będzie wsadzać wyborców Konfederacji do pie.rdla.
Tylko aktywistów na usługach Putina, którzy jawnie działają przeciwko Polsce."
Czego nie rozumiesz?

Przecież wiadomo ,że nikt nie sądzi ,że będą zamykani wyborcy Konfy.Ani ja.Dajmy już spokój.Tylko ,że ja uważam,że dla równowagi trzeba by zamknąć tych którzy działają na usługach Klausa Schwaba...

~~Seledynowa Śnieguliczka niezalogowany
25 stycznia 2024r. o 20:50
~~Pinochet napisał(a): Przecież wiadomo ,że nikt nie sądzi ,że będą zamykani wyborcy Konfy.Ani ja.Dajmy już spokój.Tylko ,że ja uważam,że dla równowagi trzeba by zamknąć tych którzy działają na usługach Klausa Schwaba...
Ludzi nie zamyka się za przekonania.
Ludzi zamyka się za przestępstwa.

~~Pinochet niezalogowany
25 stycznia 2024r. o 21:00
Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): Przecież wiadomo ,że nikt nie sądzi ,że będą zamykani wyborcy Konfy.Ani ja.Dajmy już spokój.Tylko ,że ja uważam,że dla równowagi trzeba by zamknąć tych którzy działają na usługach Klausa Schwaba...

A czy przestępstwem jest to,że ktoś inaczej ocenia sytuację na Ukrainie od 2014 roku niż to przedstawiają media głównego ścieku? Bo mam wrażenie,że ktokolwiek rozumie w jakiej sytuacji znaleźli się mieszkańcy Ukrainy rozmawiający po rosyjsku są agentami Putina.
~~Pinochet niezalogowany
25 stycznia 2024r. o 21:08
Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): Przecież wiadomo ,że nikt nie sądzi ,że będą zamykani wyborcy Konfy.Ani ja.Dajmy już spokój.Tylko ,że ja uważam,że dla równowagi trzeba by zamknąć tych którzy działają na usługach Klausa Schwaba...

Ci którzy na obstalunek Klausa Schwaba chcieli czy chcą wprowadzić w Polsce NWO są dla mnie przestępcami.Taki na przykład niejaki PanM za publiczne nawoływanie do zamknięcia w areszcie domowym tych którzy nie chcieli się zaszczepić na mniemania pandemie covida już dawno powinien być osadzony i skazany.
~~Siny Wrotycz niezalogowany
25 stycznia 2024r. o 21:11
Konferencja - ruski agent, który doprowadził do rozbiorów Polski.
~~Rdzawobrązowy Motylek niezalogowany
25 stycznia 2024r. o 21:12
Konferencja - jak wprowadzić rosyjskie rządy w Polsce.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza