Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Mirosław Haniszewski kandydatem na wójta gminy Warta Bolesławiecka
~~Rudawobrązowy Żółwik niezalogowany
27 stycznia 2024r. o 23:02
masz szczelnosc-ten wzrok mowi sam za siebie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~anonim niezalogowany
27 stycznia 2024r. o 23:07
widzisz wojcie jak cie widza tak o tobie pisza ja tez mówie na -nie- przy wyborach .tam u góry bedziesz rozliczony
~~Rudożółty Bambus niezalogowany
27 stycznia 2024r. o 23:08
~~anonim napisał(a): widzisz wojcie jak cie widza tak o tobie pisza ja tez mówie na -nie- przy wyborach .tam u góry bedziesz rozliczony

~~Szafranowy Zimowit niezalogowany
27 stycznia 2024r. o 23:14
Panie Kozioł czas na emeryturę mówię to ja Więcławski.:)
~~Ciemnożółta Naparstnica niezalogowany
27 stycznia 2024r. o 23:19
Jest 2024 czas zakończyć erą - jeśli zagłosujecie na tego i tamten wygra to tamten krwawo się zemści a jeśli na tamtego i przegracie to ten się krwawo zemści. Koniec !!! Ja nie jestem jak dziadek i ojciec a rakiety tuż za płotem w zasięgu mojej ręki
~~Ciemnożółta Naparstnica niezalogowany
27 stycznia 2024r. o 23:21
~~Żonkilowa Borówka napisał(a): Michał Warchoł nim wygra.a mega popracie

Warchoł to przecież firma sami go pewnie ustawili jako tego który "wygra" je bać weźcie kogoś bez z znaczenia z jajami i poparciem i wyj e bac wszystkich zasłużyli
~~Posiniaczonazeszczytnicy niezalogowany
27 stycznia 2024r. o 23:24
~~Bolecnauta napisał(a): Bardzo dobra decyzja nie można dopuścić do władzy łysego policjanta

Ku rwa wa nie radzę milicji jest już wystarczająco autorytarnie nie radzę ja się wściekne i wtedy będzie mogli diagnozować jako psychopatkę ... Nie radzę klonów z kuejkutow.
~~Jawamdamhipnozy niezalogowany
27 stycznia 2024r. o 23:26
Warchoł, Woźniak Cechner - przecież to żołnierze wójta !!!

To są stare kiejkuty to wam robi krzywdę
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.