~~Pinochet napisał(a): Mój wybór jest taki sam zamiast na Owsiaka daje na TV Republika.
~~Nie z Chile napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): Mój wybór jest taki sam zamiast na Owsiaka daje na TV Republika.
My tam w Polsce wolimy WOŚP i Owsiaka.
~~Purpurowa Rogownica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Nie z Chile napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): Mój wybór jest taki sam zamiast na Owsiaka daje na TV Republika.
My tam w Polsce wolimy WOŚP i Owsiaka.
A my frajerstwa nie utrzymujemy
My też .
~~Płowobrunatny Czosnaczek napisał(a): Wybór Polaka jest taki że wybiera szkołę gdzie dzieci uczą się pisać a nie tylko podpisać, czytać i liczyć nie tylko do stu
~~Wiem napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płowobrunatny Czosnaczek napisał(a): Wybór Polaka jest taki że wybiera szkołę gdzie dzieci uczą się pisać a nie tylko podpisać, czytać i liczyć nie tylko do stu
Wiem do kogo pijesz. Mamy prezydenta który umie tylko podpisywać decyzje Kaczyńskiego.
~~Gorszy sort napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wiem napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płowobrunatny Czosnaczek napisał(a): Wybór Polaka jest taki że wybiera szkołę gdzie dzieci uczą się pisać a nie tylko podpisać, czytać i liczyć nie tylko do stu
Wiem do kogo pijesz. Mamy prezydenta który umie tylko podpisywać decyzje Kaczyńskiego.
Jeden tu piszący konfederata Pinochet pisze że gdyby był kobietą to zrobił by laske Braunowi.
[/cj