Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Michał Warchoł staje do walki z Mirosławem Haniszewskim
~~Bławatkowy Czosnek niezalogowany
31 stycznia 2024r. o 21:07
~~Złocistobrązowy Tamaryszek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bławatkowy Czosnek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bławatkowy Czosnek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bławatkowy Czosnek napisał(a): A maturę gdzie robił?

I czy zdawał rozszerzoną?

Bo ja ze swoją maturą wstydziłbym się aspirować na tak wysokie stanowisko. To tak nawiasem. Szczerze. A chciałbym jeśli już ma nastąpić wymiana pokoleniowa żeby to był ktoś naprawdę z pierwszej ligi. Ktoś inteligentny kto zna języki obce.

Myślę, że każdy uczył się języka obcego, to chyba z tym argumentem nie trafiłeś.

Każdy się uczył. Ale mało kto się nauczył. Trafiłem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rdzawobrunatna Tunbergia niezalogowany
31 stycznia 2024r. o 21:07
~~Złocistobrązowy Tamaryszek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bławatkowy Czosnek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bławatkowy Czosnek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bławatkowy Czosnek napisał(a): A maturę gdzie robił?

I czy zdawał rozszerzoną?

Bo ja ze swoją maturą wstydziłbym się aspirować na tak wysokie stanowisko. To tak nawiasem. Szczerze. A chciałbym jeśli już ma nastąpić wymiana pokoleniowa żeby to był ktoś naprawdę z pierwszej ligi. Ktoś inteligentny kto zna języki obce.

Myślę, że każdy uczył się języka obcego, to chyba z tym argumentem nie trafiłeś.

Ja też uczyłem się języka obcego ,ale w tamtych czasach to był język bratni panimaju !
~~Złocistobrązowy Tamaryszek niezalogowany
31 stycznia 2024r. o 21:12
Spotkałem dziewczynę która mówiła czysto po polsku, wychowała i urodziła się w Polsce, a powiedziała, że dla niej to język obcy, bo jest innej narodowości.
~~Brunatnoczarny Pigwowiec niezalogowany
31 stycznia 2024r. o 21:39
~~Złocistobrązowy Tamaryszek napisał(a): Spotkałem dziewczynę która mówiła czysto po polsku, wychowała i urodziła się w Polsce, a powiedziała, że dla niej to język obcy, bo jest innej narodowości.

Teraz jest to język obcy i nie jest to kwestia napływu Ukraińców. Nie ma Polski. Polska zostało rozebrana i to był koniec. Potem wykorzystano takie dziewczyny do utrzymania władzy.
~~HT niezalogowany
1 lutego 2024r. o 11:36
Ex-komunistyczny konwertyta vs. "stróż" władzy dbający o własny i niekoniecznie własny, interes. W obu przypadkach życiorysy są równie kwieciste, intensywnie meandrujące w te i tamte zakamarki.
~~Miastowy z Nowogrodźca niezalogowany
1 lutego 2024r. o 13:30
Warta to zadupie
~~Zielonożółty Szczawik niezalogowany
1 lutego 2024r. o 14:26
Jak patrzę na to wszystko to jestem załamany. Dosłownie. Ludzie którzy wydawaliby się być wzorem do naśladowania okazali się do bólu zakłamani. Wszechobecna obłuda. Białko sprzedawane dzieciom na ulicy- tak babciu i dziadku Wasza wnuczka miała przez to duże kłopoty i ma dalej, a wy lajkujecie, niestety świadczy to o waszej inteligencji A dzieciaka szkoda bo wyniki miała dobre ( a ty dlaczego wtedy odwracałeś głowę w drugą stronę jak jechałeś samochodem z napisem.... p..i..z..d...a )
Sąsiedzi też dużo widzieli.

Ale zaraz zaraz o czym tu jest mowa. Bo to chyba nie to forum. A tu o wyborach....
No to wybierzcie mądrze.....
22972
Marcin199
1 lutego 2024r. o 15:18

Michał Warchoł walczy politycznie z Mirosławem Haniszewskim. Oby Warchoł dał radę, bo Haniszewski to taki typ, co myśli, że ma monopol na mądrość. Ale Warchoł zawsze mówi prosto z mostu, bez owijania w bawełnę.

Oby ten pojedynek polityczny przyniósł jakieś konkretne zmiany, bo teraz to jest jakieś nieporozumienie. Haniszewski zawsze obiecuje góry, a potem cisza. Mam nadzieję, że Warchoł będzie walczył o nasze sprawy i żebyśmy zobaczyli jakieś realne poprawy. No i żeby nie było tylko gadania, ale żeby coś się zmieniło na lepsze!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.