~~Hebanowa Godecja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hebanowa Godecja napisał(a):W sumie też byś się na ten program załapał/załapała.:)Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wrzosowy Głąbigroszek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskrawoczerwony Krwawnik napisał(a): Widać ,,obycie i kulturę" piszącego. Profesor Miodek by zawału dostał jakby przeczytał te banialuki z błędami. Nawet brak szacunku do nazwisk i pisane z małej litery. Ten kto to pisze to pewnie absolwent szkoły czterech klas.
Gdzie tam są nazwiska?
To i z czytaniem masz problem, umiesz tylko pisać i to z błędami. Pewnie ktoś ci napisał na kartce i szukałeś liter na klawiaturze. Cos takiego w XXI wieku to ewenement w Polsce. Nie umie czytać i bardzo słabo pisze.
Nowy wójt niezależnie kto zostanie będzie musiał ująć w swoim programie wyborczym i potem realizować edukację tych niedouczonych hejterów, którzy nawet nazwiska piszą małymi literami. Wyborcy nie będą mieli tego za złe, że pójdzie na douczenie ich trochę środków z budżetu gminy za wieczorowe szkoły podstawowe dla dorosłych, a i nauczyciele dorobią sobie. Którys może zrobi z tego prace doktorancką.
~~Bławatkowy Czosnek napisał(a): A maturę gdzie robił?
~~Bławatkowy Czosnek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bławatkowy Czosnek napisał(a): A maturę gdzie robił?
I czy zdawał rozszerzoną?
~~Mahoniowa Budleja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hebanowa Godecja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Hebanowa Godecja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wrzosowy Głąbigroszek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskrawoczerwony Krwawnik napisał(a): Widać ,,obycie i kulturę" piszącego. Profesor Miodek by zawału dostał jakby przeczytał te banialuki z błędami. Nawet brak szacunku do nazwisk i pisane z małej litery. Ten kto to pisze to pewnie absolwent szkoły czterech klas.
Gdzie tam są nazwiska?
To i z czytaniem masz problem, umiesz tylko pisać i to z błędami. Pewnie ktoś ci napisał na kartce i szukałeś liter na klawiaturze. Cos takiego w XXI wieku to ewenement w Polsce. Nie umie czytać i bardzo słabo pisze.
Nowy wójt niezależnie kto zostanie będzie musiał ująć w swoim programie wyborczym i potem realizować edukację tych niedouczonych hejterów, którzy nawet nazwiska piszą małymi literami. Wyborcy nie będą mieli tego za złe, że pójdzie na douczenie ich trochę środków z budżetu gminy za wieczorowe szkoły podstawowe dla dorosłych, a i nauczyciele dorobią sobie. Któryś może zrobi z tego prace doktorancką. W sumie też byś się na ten program załapał/załapała.:)
Piszesz chyba o sobie, bo ja nie mam problemu z ortografią. Zanim coś napiszesz to daj dziecku sprawdzić, czy nie ma błędów w Twoich wypocinach.
~~Bławatkowy Czosnek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bławatkowy Czosnek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bławatkowy Czosnek napisał(a): A maturę gdzie robił?
I czy zdawał rozszerzoną?
Bo ja ze swoją maturą wstydziłbym się aspirować na tak wysokie stanowisko. To tak nawiasem. Szczerze. A chciałbym jeśli już ma nastąpić wymiana pokoleniowa żeby to był ktoś naprawdę z pierwszej ligi. Ktoś inteligentny kto zna języki obce.
Myślę, że każdy uczył się języka obcego, to chyba z tym argumentem nie trafiłeś.