Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sklep papierniczy w Rynku istnieje od 1958 roku, do soboty...
~~Żółtawobrunatna Wierzba niezalogowany
1 lutego 2024r. o 16:49
~~Szarobura Pęcherznica napisał(a): Pozdrawiam Pana Wojtka niezwykle sympatycznego człowieka, podobnie jak poprzednicy w tym sklepie wywodzący się z Jego Rodziny. A Pan Szlis - Senior, który na liczydle sumował szybciej niż teraz komputer zawsze ujmował mnie ogromną znajomością branży. Tam od 1958 r. kupowałem zeszyty w kratkę lub w linijkę z marginesem lub bez , no i papier do okładania zeszytów i podręczników. Życzę Panu wszystkiego najlepszego na przyszłość, przede wszystkim zdrowia.

~~Szarobura Pęcherznica napisał(a): Pozdrawiam Pana Wojtka niezwykle sympatycznego człowieka, podobnie jak poprzednicy w tym sklepie wywodzący się z Jego Rodziny. A Pan Szlis - Senior, który na liczydle sumował szybciej niż teraz komputer zawsze ujmował mnie ogromną znajomością branży. Tam od 1958 r. kupowałem zeszyty w kratkę lub w linijkę z marginesem lub bez , no i papier do okładania zeszytów i podręczników. Życzę Panu wszystkiego najlepszego na przyszłość, przede wszystkim zdrowia.

O ile pamiętam, to Pan Śliz a nie Szliz.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jaskrawożółty Kosaciec niezalogowany
1 lutego 2024r. o 16:56
~~Chabrowy Czarny napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Arci napisał(a): PO przejęło władze i teraz to będą małe firmy upadać.

Zauważ ile sklepów czy księgarń w Bolesławcu się zamknęło za rządów kwaczki, więc nie gadaj głupot. W mieście co rusz jest coś zamykane i powstają jak nie knajpy to banki i tak w kółko.

Wina tuska
~~JASIA T niezalogowany
1 lutego 2024r. o 18:07
JASIA T. Dla mnie bardzo smutna wiadomość . Znałam Pana dziadków i rodziców . Współczuję kupowałam w tym sklepie od1964 toku do teraz . Moje dzieci ,wnuczki i prawnuki . Głowa do góry będzie dobrze , trzeba tylko wytrwać . Pozdrawiam z całego serca całą Waszą rodzinę .
~~JASIA T niezalogowany
1 lutego 2024r. o 18:15
~~Jaskrawożółty Kosaciec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Chabrowy Czarny napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Arci napisał(a): PO przejęło władze i teraz to będą małe firmy upadać.

Zauważ ile sklepów czy księgarń w Bolesławcu się zamknęło za rządów kwaczki, więc nie gadaj głupot. W mieście co rusz jest coś zamykane i powstają jak nie knajpy to banki i tak w kółko.
Wina tuska

Ktoś napisał Arci , człowieku co Tymasz w głowie skoro uważasz że to PO zamyka małe firmy . Czep się tych co rządzili przez ostatnie osiem lat , a przedewszystkim tego ,, konusa " co wszystkimi ,, pajacami " dyryguje.
~~Rubinowy Żywotnikowiec niezalogowany
1 lutego 2024r. o 19:57
Moje dzieciństwo to ten sklep i jego wystawy... Ale nie da się przeskoczyć walca postępu i zmian... teraz nikt nie ma na nic czasu. Ja sam na rynku bywam dwa razy do roku może... i to głównie z klientami na kolacji. Szkoda, ale rzeczywistość jest już zupełnie inna. Dziękuję za kawałek moich dziecięcych przyjemności w tym miejscu :)
~~Granatowy Wrotycz niezalogowany
1 lutego 2024r. o 20:38
Jedni, że PO zamyka, drudzy że PIS ale nikt nie napisze prawdy. A prawda jest taka, że to MY ZAMYKAMY!!! MY.!!!! Kupowaniem wszystkiego w Biedronkach, marketach i tp. stodołach. Najpierw zamknęliśmy wszystkie kioski RUCH gdzie było mydło i powidło, teraz księgarnie i papiernicze. Wszystkie sklepy do których nie ma dojazdu samochodem padną. Naród stał się tak leniwy i wygodny, że nic go już nie zadowoli. Najlepiej zwalać na innych.
~~Jaskrawoczerwona Alstremeria niezalogowany
1 lutego 2024r. o 21:02
~~Granatowy Wrotycz napisał(a): Jedni, że PO zamyka, drudzy że PIS ale nikt nie napisze prawdy. A prawda jest taka, że to MY ZAMYKAMY!!! MY.!!!! Kupowaniem wszystkiego w Biedronkach, marketach i tp. stodołach. Najpierw zamknęliśmy wszystkie kioski RUCH gdzie było mydło i powidło, teraz księgarnie i papiernicze. Wszystkie sklepy do których nie ma dojazdu samochodem padną. Naród stał się tak leniwy i wygodny, że nic go już nie zadowoli. Najlepiej zwalać na innych.
Ktoś był u władzy, kiedy zaczęto budować te Biedronki, Stokrotki i inne wielkie sklepy.
~~Gghh niezalogowany
1 lutego 2024r. o 22:28
Przykre...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.