~~Szarobura Pęcherznica napisał(a): Pozdrawiam Pana Wojtka niezwykle sympatycznego człowieka, podobnie jak poprzednicy w tym sklepie wywodzący się z Jego Rodziny. A Pan Szlis - Senior, który na liczydle sumował szybciej niż teraz komputer zawsze ujmował mnie ogromną znajomością branży. Tam od 1958 r. kupowałem zeszyty w kratkę lub w linijkę z marginesem lub bez , no i papier do okładania zeszytów i podręczników. Życzę Panu wszystkiego najlepszego na przyszłość, przede wszystkim zdrowia.
~~Szarobura Pęcherznica napisał(a): Pozdrawiam Pana Wojtka niezwykle sympatycznego człowieka, podobnie jak poprzednicy w tym sklepie wywodzący się z Jego Rodziny. A Pan Szlis - Senior, który na liczydle sumował szybciej niż teraz komputer zawsze ujmował mnie ogromną znajomością branży. Tam od 1958 r. kupowałem zeszyty w kratkę lub w linijkę z marginesem lub bez , no i papier do okładania zeszytów i podręczników. Życzę Panu wszystkiego najlepszego na przyszłość, przede wszystkim zdrowia.
~~Chabrowy Czarny napisał(a):Ktoś napisał: ~~Arci napisał(a): PO przejęło władze i teraz to będą małe firmy upadać.
Zauważ ile sklepów czy księgarń w Bolesławcu się zamknęło za rządów kwaczki, więc nie gadaj głupot. W mieście co rusz jest coś zamykane i powstają jak nie knajpy to banki i tak w kółko.
~~Jaskrawożółty Kosaciec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Chabrowy Czarny napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Arci napisał(a): PO przejęło władze i teraz to będą małe firmy upadać.
Zauważ ile sklepów czy księgarń w Bolesławcu się zamknęło za rządów kwaczki, więc nie gadaj głupot. W mieście co rusz jest coś zamykane i powstają jak nie knajpy to banki i tak w kółko.
Wina tuska
Ktoś napisał Arci , człowieku co Tymasz w głowie skoro uważasz że to PO zamyka małe firmy . Czep się tych co rządzili przez ostatnie osiem lat , a przedewszystkim tego ,, konusa " co wszystkimi ,, pajacami " dyryguje.
~~Granatowy Wrotycz napisał(a): Jedni, że PO zamyka, drudzy że PIS ale nikt nie napisze prawdy. A prawda jest taka, że to MY ZAMYKAMY!!! MY.!!!! Kupowaniem wszystkiego w Biedronkach, marketach i tp. stodołach. Najpierw zamknęliśmy wszystkie kioski RUCH gdzie było mydło i powidło, teraz księgarnie i papiernicze. Wszystkie sklepy do których nie ma dojazdu samochodem padną. Naród stał się tak leniwy i wygodny, że nic go już nie zadowoli. Najlepiej zwalać na innych.Ktoś był u władzy, kiedy zaczęto budować te Biedronki, Stokrotki i inne wielkie sklepy.