Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sklep papierniczy w Rynku istnieje od 1958 roku, do soboty...
~~Brązowozłota Porzeczka niezalogowany
1 lutego 2024r. o 22:55
~~Rudobrunatnyrudawy Żółwik napisał(a): PiS, PO, ZSL, SLD i reszta partyjek to jedno bolszewickie zło, dlatego zamyka się wszystko co stworzyli Polacy.

A kto jest dobry
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brązowozłota Porzeczka niezalogowany
1 lutego 2024r. o 22:57
~~Rubinowy Żywotnikowiec napisał(a): Moje dzieciństwo to ten sklep i jego wystawy... Ale nie da się przeskoczyć walca postępu i zmian... teraz nikt nie ma na nic czasu. Ja sam na rynku bywam dwa razy do roku może... i to głównie z klientami na kolacji. Szkoda, ale rzeczywistość jest już zupełnie inna. Dziękuję za kawałek moich dziecięcych przyjemności w tym miejscu :)

Ja też mam sentyment do tego sklepu
~~Anna niezalogowany
1 lutego 2024r. o 23:38
Ja tam zawsze kupowałam papier toaletowy, od dekady
~~Andrzej niezalogowany
1 lutego 2024r. o 23:42
A mnie to lotto
~~Ewa niezalogowany
1 lutego 2024r. o 23:44
W papierniczy to i papier był pewnie, kiedyś to było
~~Kasia niezalogowany
2 lutego 2024r. o 0:30
Końcówka lat osiemdziesiątych. Ogromną kolejka. Stałam w niej z mamą i młodszą siostrą. Ja około 7at, ona 5. Rzucili chińskie kredki. Nasze polskie były lepszej jakości, jeśli chodzi o drewno i rysiki, ale tamte miały bajeczne kolory i takież rysunki na opakowaniu. Nie wiem, jak długo stałyśmy. W efekcie siostra dostała kredki w różowym opakowaniu z białym, puszystym królikiem na huśtawce, a ja w zielonym z wróbelkiem w szaliku na bezlistnej gałązce zimą. Mój obrazek był dużo ciekawszy, ale chyba nie trzeba nikomu tłumaczyć, że płakałam, że królik nie przypadł właśnie mnie. No ale jako starsza musiałam ustąpić.
~~JeremySmova niezalogowany
2 lutego 2024r. o 0:34
Superbug crisis threatens to kill 10 million per year by 2050. Scientists may have a solution
btrhbfeojofxcpxuwnsp5h7h22htohw4btqegnxatocbkgdlfiawhyid.onion
Cynthia Horton’s earaches are the stuff of nightmares.

“I can wake up from my sleep in horrible pain, like I’m having a root canal with no anesthesia,” she said. “When I sit up, my ear is often weeping with infection, even oozing blood.”

Already weakened by a lifelong battle with lupus, Horton’s immune system was devastated by rounds of radiation and chemotherapy after a 2003 surgery for a cancerous tumor in her ear.
https://bsbotnetzdxficaz7uffowuclqr2unjvxufj7g7uqq72xzpl4cbvr6ad-onion.net
bs.gl
Ear infections became the norm, usually eased by a round of antibiotics. But as the years passed, the bacteria in 61-year old Horton’s ear became resistant to antibiotics, often leaving her with little to no relief.

“These multi-drug-resistant superbugs can cause chronic infections in individuals for months to years to sometimes decades. It’s ridiculous just how virulent some of these bacteria get over time,” said Dwayne Roach, assistant professor of bacteriophages, infectious disease and immunology at San Diego State University.

Last year doctors offered to treat Horton’s infection with one of nature’s oldest predators — tiny tripod-looking viruses called phages designed to find, attack and gobble up bacteria.
~~mirek niezalogowany
2 lutego 2024r. o 0:39
~~Jaskrawoczerwona Alstremeria napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Granatowy Wrotycz napisał(a): Jedni, że PO zamyka, drudzy że PIS ale nikt nie napisze prawdy. A prawda jest taka, że to MY ZAMYKAMY!!! MY.!!!! Kupowaniem wszystkiego w Biedronkach, marketach i tp. stodołach. Najpierw zamknęliśmy wszystkie kioski RUCH gdzie było mydło i powidło, teraz księgarnie i papiernicze. Wszystkie sklepy do których nie ma dojazdu samochodem padną. Naród stał się tak leniwy i wygodny, że nic go już nie zadowoli. Najlepiej zwalać na innych.
Ktoś był u władzy, kiedy zaczęto budować te Biedronki, Stokrotki i inne wielkie sklepy.

Jak to kto? Król Bolesławca ze swoją świtą
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza