~~Józek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sina Turzyca napisał(a): Z tymi partiami to się tak nie podniecajcie bo np. Kalus lajkujący posty Relicha kandyduje do powiatu tym razem z listy KO. Poprzednio był z SLD.
Proszę nie kłamcie Pan Kalus popiera Kandydatkę a nie Relicha ,
~~Rudobrązowa Szydlica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Józek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sina Turzyca napisał(a): Z tymi partiami to się tak nie podniecajcie bo np. Kalus lajkujący posty Relicha kandyduje do powiatu tym razem z listy KO. Poprzednio był z SLD.
Ten sam Pan Kalus co był taki aktywny , że przez całą kadencję złożył tylko 2 interpelacje? Co mnie wogóle obchodzi kogo on popiera.
~~Rudobrązowa Szydlica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Józek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sina Turzyca napisał(a): Z tymi partiami to się tak nie podniecajcie bo np. Kalus lajkujący posty Relicha kandyduje do powiatu tym razem z listy KO. Poprzednio był z SLD.
Ten sam Pan Kalus co był taki aktywny , że przez całą kadencję złożył tylko 2 interpelacje? Co mnie wogóle obchodzi kogo on popiera.
Pan Kalus jest nieetatowym członkiem zarządu Powiatu i wszystkie uchwały były przez niego zatwierdzane i przegłosowywane w 5 osobowym składzie ,czyli Starosta ,Vice Starosta ,Etatowy Członek Zarządu i dwoje Nie Etatowych Członków !
A co przez 5 lat zrobił radny Skóra dla Gminy oprócz serwisowania samochodu starosty .miała być ścieżka rowerowa i jakoś jej nie ma teraz w nowej kadencji będzie dalej kampanią wyborczą ?
~~Yes napisał(a): Etatowy różni się tym od radnego , że bierze kilkanaście tysięcy złotych i ten układ trzymał Rysiek przez 5 lat.
~~Biskupi Rozwar napisał(a): Co to za stanowisko etatowy członek zarządu? To taki radny, który nie musi brać udziału w wyborach bo mu się wszystko należy?