~~Rudobrązowa Szydlica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Józek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sina Turzyca napisał(a): Z tymi partiami to się tak nie podniecajcie bo np. Kalus lajkujący posty Relicha kandyduje do powiatu tym razem z listy KO. Poprzednio był z SLD.
Proszę nie kłamcie Pan Kalus popiera Kandydatkę a nie Relicha ,
Ten sam Pan Kalus co był taki aktywny , że przez całą kadencję złożył tylko 2 interpelacje? Co mnie wogóle obchodzi kogo on popiera.
Relich teraz ci to zaczęło przeszkadzać?????
~~Brygada RR napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudobrązowa Szydlica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Józek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sina Turzyca napisał(a): Z tymi partiami to się tak nie podniecajcie bo np. Kalus lajkujący posty Relicha kandyduje do powiatu tym razem z listy KO. Poprzednio był z SLD.
Proszę nie kłamcie Pan Kalus popiera Kandydatkę a nie Relicha ,
Ten sam Pan Kalus co był taki aktywny , że przez całą kadencję złożył tylko 2 interpelacje? Co mnie wogóle obchodzi kogo on popiera.
Relich teraz ci to zaczęło przeszkadzać?????
Oni wszyscy w jeden wór i o kaczą dupę.
~~Atramentowa Lepnica napisał(a): Słyszałem w telewizji fajną wypowiedź ,,do polityki nie garną się mądrzy ludzie dlatego głosujemy na głupków "
~~Kalinowykardynalski Rabarbar napisał(a):Ktoś napisał: ~~Atramentowa Lepnica napisał(a): Słyszałem w telewizji fajną wypowiedź ,,do polityki nie garną się mądrzy ludzie dlatego głosujemy na głupków "
~~Atramentowa Lepnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kalinowykardynalski Rabarbar napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Atramentowa Lepnica napisał(a): Słyszałem w telewizji fajną wypowiedź ,,do polityki nie garną się mądrzy ludzie dlatego głosujemy na głupków "
Tylko ,że te głupki myślą ,że są najmądrzejsi a co drugi nawet nie ma matury !
Matury? oni nawet nie umieją po Polsku poprawnie mówić, jeżeli radna mówi ,dejta ,weźta ,choćta ,.