Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tylko dwoje kandydatów na burmistrza Nowogrodźca?
~~Płowobrązowa Krzewuszka niezalogowany
18 lutego 2024r. o 16:56
Widzę tu koło wzajemnych adoracji i uwielbień.
Relich i tylko Relich. Inaczej Gmina popadnie w ruinę a wyglądem będzie przypominać Lubań.

Ten co zna się na wszystkim widząc jego komentarze o Nim wspominasz? Tak tak to światowy człowiek ze szpitalnej.
Żenada…
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złocistożółta Krokosmia niezalogowany
18 lutego 2024r. o 18:25
Ja będę głosować na p.Świder...Pan Relich bardzo mi podpadł..Nie rozumie jego zachowania.Nie obchodzi mnie jego życie prywatne,ale wobec swojej żony zachował się okropnie.Dziwie się tej Pani,że toleruje poczynanie swojego męża.Ja bym tak nie mogła.Nowego kandydata nie znam.Pani Świder wydaje mi się w tym momencie najbardziej godna zaufania....żadnych sensacji o niej nie słyszałam...
~~Miodowa Gęsiówka niezalogowany
18 lutego 2024r. o 18:39
~~Złocistożółta Krokosmia napisał(a): Ja będę głosować na p.Świder...Pan Relich bardzo mi podpadł..Nie rozumie jego zachowania.Nie obchodzi mnie jego życie prywatne,ale wobec swojej żony zachował się okropnie.Dziwie się tej Pani,że toleruje poczynanie swojego męża.Ja bym tak nie mogła.Nowego kandydata nie znam.Pani Świder wydaje mi się w tym momencie najbardziej godna zaufania....żadnych sensacji o niej nie słyszałam...

Zezowaty idź już spać. Rano nie wstaniesz.
~~Starozłoty Kroplik niezalogowany
18 lutego 2024r. o 19:17
~~Złocistożółta Krokosmia napisał(a): Ja będę głosować na p.Świder...Pan Relich bardzo mi podpadł..Nie rozumie jego zachowania.Nie obchodzi mnie jego życie prywatne,ale wobec swojej żony zachował się okropnie.Dziwie się tej Pani,że toleruje poczynanie swojego męża.Ja bym tak nie mogła.Nowego kandydata nie znam.Pani Świder wydaje mi się w tym momencie najbardziej godna zaufania....żadnych sensacji o niej nie słyszałam...

Co się czepiacie Relicha krew nie woda .
~~Brązowy Dyptam niezalogowany
18 lutego 2024r. o 19:22
~~Miodowa Gęsiówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złocistożółta Krokosmia napisał(a): Ja będę głosować na p.Świder...Pan Relich bardzo mi podpadł..Nie rozumie jego zachowania.Nie obchodzi mnie jego życie prywatne,ale wobec swojej żony zachował się okropnie.Dziwie się tej Pani,że toleruje poczynanie swojego męża.Ja bym tak nie mogła.Nowego kandydata nie znam.Pani Świder wydaje mi się w tym momencie najbardziej godna zaufania....żadnych sensacji o niej nie słyszałam...

he he :D
~~Celestynowa Pelargonia niezalogowany
18 lutego 2024r. o 19:25
Gmina z takim budzetem i szamba na podworkach wstyd
~~Felek niezalogowany
18 lutego 2024r. o 19:43
Ktoś napisał: ~~Złocistożółta Krokosmia napisał(a): Ja będę głosować na p.Świder...Pan Relich bardzo mi podpadł..Nie rozumie jego zachowania.Nie obchodzi mnie jego życie prywatne,ale wobec swojej żony zachował się okropnie.Dziwie się tej Pani,że toleruje poczynanie swojego męża.Ja bym tak nie mogła.Nowego kandydata nie znam.Pani Świder wydaje mi się w tym momencie najbardziej godna zaufania....żadnych sensacji o niej nie słyszałam...

O widać ktoś jednak wyje :) Oj wiadomo kto

Haha. Ktoś się jednak boi...
Przecież jesteście tacy za krec iści. Sami specjaliści. Tacy doświadczeni...

Zastosowana autokorekta

~~Filip niezalogowany
18 lutego 2024r. o 19:48
~~Płowobrązowa Krzewuszka napisał(a): Widzę tu koło wzajemnych adoracji i uwielbień.
Relich i tylko Relich. Inaczej Gmina popadnie w ruinę a wyglądem będzie przypominać Lubań.

Ten co zna się na wszystkim widząc jego komentarze o Nim wspominasz? Tak tak to światowy człowiek ze szpitalnej.
Żenada…

~~Płowobrązowa Krzewuszka napisał(a): Widzę tu koło wzajemnych adoracji i uwielbień.

Żenada…

Myślę że ten człowiek ze Szpitalnej daje Wam popalić. A co do Lubania to Lubań lepiej prosperuje od Nca. Tak samo Lwówek.
Nie róbcie propagandy. Te wasze żenujące komentarze są śmieszne i dziecinne. Dalej hejtujcie tylko to umiecie robić....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza