~~Bladolawendowa Calibrachoa napisał(a): Ruch społecznego oporu rośnie w sile !!!!
Ale się uśmiałem. Dobre. Ruch społecznego oporu :))) Co ty wiesz o oporze. Przecież one się nie opierały.
~~A napisał(a): Twoje usta czerwone na parapecie odciśnięte ;-/
~~Szarawy Rannik napisał(a): Trochę nie w temacie, ale czy zauważyliście że chodnik, który powstaje właśnie w Zebrzydowej ma tylu ojców (i matek), źe nie wiadomo czy wystarczy dla wszystkich wstęgi do przecięcia. Dziwny zbieg okoliczności z rozpoczęciem budowy przed samymi wyborami podobnie jak przy wszystkich ostatnich inwestycjach Relicha.
~~bbn napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarawy Rannik napisał(a): Trochę nie w temacie, ale czy zauważyliście że chodnik, który powstaje właśnie w Zebrzydowej ma tylu ojców (i matek), źe nie wiadomo czy wystarczy dla wszystkich wstęgi do przecięcia. Dziwny zbieg okoliczności z rozpoczęciem budowy przed samymi wyborami podobnie jak przy wszystkich ostatnich inwestycjach Relicha.
Wczoraj jechałem tamtędy i faktycznie widziałem przy tym chodniku Radnego Powiatowego Pana Kalusa z Nowogrodźca .