Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tylko dwoje kandydatów na burmistrza Nowogrodźca?
~~Płomienisty Tojeść niezalogowany
26 lutego 2024r. o 20:10
~~Rudoczerwony Kasztanowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złocistożółta Krokosmia napisał(a): Obserwuje strone p.Świder i jestem pod wrażeniem...super zrobiona reklama kandydatów na radnych.Jak do tej pory bardzo mocna grupa / a to jeszcze nie wszystkie osoby kandydujące przedstawione/.Nowocześnie i ze "smakiem".Czuje,że pomagają Pani b. mądrzy i uzdolnieni ludzie...oby tak dalej.Myśle,że ma Pani wygraną w kieszeni...wszystko super...

Może i wygra tylko za tym nie idą treści....4 lata zmarnowane

Za to kiedy wygra kandydat, którego to będzie ostatnia możliwa kadencja, to wiele będzie się działo, wiele będzie się chciało robić podczas 5 letniego "okresu wypowiedzenia"...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnoczerwona Mahonia niezalogowany
26 lutego 2024r. o 20:32
~~Płomienisty Tojeść napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rudoczerwony Kasztanowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złocistożółta Krokosmia napisał(a): Obserwuje strone p.Świder i jestem pod wrażeniem...super zrobiona reklama kandydatów na radnych.Jak do tej pory bardzo mocna grupa / a to jeszcze nie wszystkie osoby kandydujące przedstawione/.Nowocześnie i ze "smakiem".Czuje,że pomagają Pani b. mądrzy i uzdolnieni ludzie...oby tak dalej.Myśle,że ma Pani wygraną w kieszeni...wszystko super...

Za to kiedy wygra kandydat, którego to będzie ostatnia możliwa kadencja, to wiele będzie się działo, wiele będzie się chciało robić podczas 5 letniego "okresu wypowiedzenia"...

Nie będzie żadnej ostatniej kadencji już głośno się mówi, że obecna koalicja unieważni tą uchwałę ponieważ za dużo mają swoich wójtów ,burmistrzów i prezydentów dużych miast .
26 lutego 2024r. o 21:07
~~Płomienisty Tojeść napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rudoczerwony Kasztanowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złocistożółta Krokosmia napisał(a): Obserwuje strone p.Świder i jestem pod wrażeniem...super zrobiona reklama kandydatów na radnych.Jak do tej pory bardzo mocna grupa / a to jeszcze nie wszystkie osoby kandydujące przedstawione/.Nowocześnie i ze "smakiem".Czuje,że pomagają Pani b. mądrzy i uzdolnieni ludzie...oby tak dalej.Myśle,że ma Pani wygraną w kieszeni...wszystko super...

Przyszła kadencja będzie czteroletnia a nie pięcioletnia .
~~wyborca niezalogowany
27 lutego 2024r. o 9:11
Rano przysłano mi na whatsappa filmik z trójką przegranych ludzików którzy pojechali chyba pierwszy raz w życiu na basen się pomoczyć i naopowiadać ludziom bzdur ,ludzie nie mają ,kanalizacji ,dróg ,oświetlenia a oni planują na terenie zalewowym w Nowogrodźcu wybudować PARK WODNY ,może lepiej od razu wybudujcie Termy ,po co mam jeździć na Węgry jak będą na miejscu .
27 lutego 2024r. o 10:58
Relich co jeszcze możesz obiecać ,może oceanarium po co jeździć do Wrocławia jak można mieć na miejscu w Nowogrodźcu .
~~okloo niezalogowany
27 lutego 2024r. o 11:18
Zobaczcie co mi się wczoraj na facebooku wyświetliło.
Zobaczcie sobie profil "ve-tamto"
~~Czerwony Lędźwian niezalogowany
27 lutego 2024r. o 11:18
~~wyborca napisał(a): Rano przysłano mi na whatsappa filmik z trójką przegranych ludzików którzy pojechali chyba pierwszy raz w życiu na basen się pomoczyć i naopowiadać ludziom bzdur ,ludzie nie mają ,kanalizacji ,dróg ,oświetlenia a oni planują na terenie zalewowym w Nowogrodźcu wybudować PARK WODNY ,może lepiej od razu wybudujcie Termy ,po co mam jeździć na Węgry jak będą na miejscu .

To był pomysł w tamtych wyborach świdrowej i nikt nie pisał o tym . Pokaz konkretny a nie lansowanie siebie . Wstyd że radni świdrowej godzą się na to . Wielkie parcie na szkło żadnych konkretów . Potrzebujemy w gminie radnych mądrych i mocno stąpających po ziemi . Te filmiki są żałosne . Brawa dla Relicha i jego radnych , super inwestycja . Kandydatka powinna się wstydzić za te filmiki co nic nie wnoszą .
~~niebieski ptak niezalogowany
27 lutego 2024r. o 11:23
~~Czerwony Lędźwian napisał(a):
Ktoś napisał: ~~wyborca napisał(a): Rano przysłano mi na whatsappa filmik z trójką przegranych ludzików którzy pojechali chyba pierwszy raz w życiu na basen się pomoczyć i naopowiadać ludziom bzdur ,ludzie nie mają ,kanalizacji ,dróg ,oświetlenia a oni planują na terenie zalewowym w Nowogrodźcu wybudować PARK WODNY ,może lepiej od razu wybudujcie Termy ,po co mam jeździć na Węgry jak będą na miejscu .

To był pomysł w tamtych wyborach świdrowej i nikt nie pisał o tym . Pokaz konkretny a nie lansowanie siebie . Wstyd że radni świdrowej godzą się na to . Wielkie parcie na szkło żadnych konkretów . Potrzebujemy w gminie radnych mądrych i mocno stąpających po ziemi . Te filmiki są żałosne . Brawa dla Relicha i jego radnych , super inwestycja . Kandydatka powinna się wstydzić za te filmiki co nic nie wnoszą .

Ja obiecuję że wybuduję Pałac Kultury w Nowogrodźcu wybierzecie mnie na burmistrza ,a gdzie on był przez 20 lat teraz jak widmo porażki stało się realne to obiecanki cacanki a durnemu radość ,Proszę niech pokaże środki na to przedsięwzięcie to mu uwierzę .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza