~~Rudoczerwony Kasztanowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złocistożółta Krokosmia napisał(a): Obserwuje strone p.Świder i jestem pod wrażeniem...super zrobiona reklama kandydatów na radnych.Jak do tej pory bardzo mocna grupa / a to jeszcze nie wszystkie osoby kandydujące przedstawione/.Nowocześnie i ze "smakiem".Czuje,że pomagają Pani b. mądrzy i uzdolnieni ludzie...oby tak dalej.Myśle,że ma Pani wygraną w kieszeni...wszystko super...
Może i wygra tylko za tym nie idą treści....4 lata zmarnowane
~~Płomienisty Tojeść napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudoczerwony Kasztanowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złocistożółta Krokosmia napisał(a): Obserwuje strone p.Świder i jestem pod wrażeniem...super zrobiona reklama kandydatów na radnych.Jak do tej pory bardzo mocna grupa / a to jeszcze nie wszystkie osoby kandydujące przedstawione/.Nowocześnie i ze "smakiem".Czuje,że pomagają Pani b. mądrzy i uzdolnieni ludzie...oby tak dalej.Myśle,że ma Pani wygraną w kieszeni...wszystko super...
Za to kiedy wygra kandydat, którego to będzie ostatnia możliwa kadencja, to wiele będzie się działo, wiele będzie się chciało robić podczas 5 letniego "okresu wypowiedzenia"...
Nie będzie żadnej ostatniej kadencji już głośno się mówi, że obecna koalicja unieważni tą uchwałę ponieważ za dużo mają swoich wójtów ,burmistrzów i prezydentów dużych miast .
~~Płomienisty Tojeść napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudoczerwony Kasztanowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złocistożółta Krokosmia napisał(a): Obserwuje strone p.Świder i jestem pod wrażeniem...super zrobiona reklama kandydatów na radnych.Jak do tej pory bardzo mocna grupa / a to jeszcze nie wszystkie osoby kandydujące przedstawione/.Nowocześnie i ze "smakiem".Czuje,że pomagają Pani b. mądrzy i uzdolnieni ludzie...oby tak dalej.Myśle,że ma Pani wygraną w kieszeni...wszystko super...
Za to kiedy wygra kandydat, którego to będzie ostatnia możliwa kadencja, to wiele będzie się działo, wiele będzie się chciało robić podczas 5 letniego "okresu wypowiedzenia"...
Przyszła kadencja będzie czteroletnia a nie pięcioletnia .
~~wyborca napisał(a): Rano przysłano mi na whatsappa filmik z trójką przegranych ludzików którzy pojechali chyba pierwszy raz w życiu na basen się pomoczyć i naopowiadać ludziom bzdur ,ludzie nie mają ,kanalizacji ,dróg ,oświetlenia a oni planują na terenie zalewowym w Nowogrodźcu wybudować PARK WODNY ,może lepiej od razu wybudujcie Termy ,po co mam jeździć na Węgry jak będą na miejscu .
~~Czerwony Lędźwian napisał(a):Ktoś napisał: ~~wyborca napisał(a): Rano przysłano mi na whatsappa filmik z trójką przegranych ludzików którzy pojechali chyba pierwszy raz w życiu na basen się pomoczyć i naopowiadać ludziom bzdur ,ludzie nie mają ,kanalizacji ,dróg ,oświetlenia a oni planują na terenie zalewowym w Nowogrodźcu wybudować PARK WODNY ,może lepiej od razu wybudujcie Termy ,po co mam jeździć na Węgry jak będą na miejscu .
To był pomysł w tamtych wyborach świdrowej i nikt nie pisał o tym . Pokaz konkretny a nie lansowanie siebie . Wstyd że radni świdrowej godzą się na to . Wielkie parcie na szkło żadnych konkretów . Potrzebujemy w gminie radnych mądrych i mocno stąpających po ziemi . Te filmiki są żałosne . Brawa dla Relicha i jego radnych , super inwestycja . Kandydatka powinna się wstydzić za te filmiki co nic nie wnoszą .