~~Czerwony Lędźwian napisał(a):Ktoś napisał: ~~wyborca napisał(a): Rano przysłano mi na whatsappa filmik z trójką przegranych ludzików którzy pojechali chyba pierwszy raz w życiu na basen się pomoczyć i naopowiadać ludziom bzdur ,ludzie nie mają ,kanalizacji ,dróg ,oświetlenia a oni planują na terenie zalewowym w Nowogrodźcu wybudować PARK WODNY ,może lepiej od razu wybudujcie Termy ,po co mam jeździć na Węgry jak będą na miejscu .
To był pomysł w tamtych wyborach świdrowej i nikt nie pisał o tym . Pokaz konkretny a nie lansowanie siebie . Wstyd że radni świdrowej godzą się na to . Wielkie parcie na szkło żadnych konkretów . Potrzebujemy w gminie radnych mądrych i mocno stąpających po ziemi . Te filmiki są żałosne . Brawa dla Relicha i jego radnych , super inwestycja . Kandydatka powinna się wstydzić za te filmiki co nic nie wnoszą .
~~nie weto napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwony Lędźwian napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wyborca napisał(a): Rano przysłano mi na whatsappa filmik z trójką przegranych ludzików którzy pojechali chyba pierwszy raz w życiu na basen się pomoczyć i naopowiadać ludziom bzdur ,ludzie nie mają ,kanalizacji ,dróg ,oświetlenia a oni planują na terenie zalewowym w Nowogrodźcu wybudować PARK WODNY ,może lepiej od razu wybudujcie Termy ,po co mam jeździć na Węgry jak będą na miejscu .
To był pomysł w tamtych wyborach świdrowej i nikt nie pisał o tym . Pokaz konkretny a nie lansowanie siebie . Wstyd że radni świdrowej godzą się na to . Wielkie parcie na szkło żadnych konkretów . Potrzebujemy w gminie radnych mądrych i mocno stąpających po ziemi . Te filmiki są żałosne . Brawa dla Relicha i jego radnych , super inwestycja . Kandydatka powinna się wstydzić za te filmiki co nic nie wnoszą .
Czyli cymbale twój Robercik odgrzewa stare kotlety Pani Świder i próbuje coś ugrać ,przecież miał na to 5 lat i nawet nie złożył wniosku o taką inwestycję .Mało tego o tej inwestycji radni dowiadują się z tego żałosnego filmiku .
Nic nie odgrzewa . Teraz jak On to jest zle , ale jak świdrowa to dobrze . Odpowiedzialność za gminę to nie bajka , a ona opowiada same bajki .
~~Czerwony Lędźwian napisał(a):Ktoś napisał: ~~nie weto napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwony Lędźwian napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wyborca napisał(a): Rano przysłano mi na whatsappa filmik z trójką przegranych ludzików którzy pojechali chyba pierwszy raz w życiu na basen się pomoczyć i naopowiadać ludziom bzdur ,ludzie nie mają ,kanalizacji ,dróg ,oświetlenia a oni planują na terenie zalewowym w Nowogrodźcu wybudować PARK WODNY ,może lepiej od razu wybudujcie Termy ,po co mam jeździć na Węgry jak będą na miejscu .
Czyli cymbale twój Robercik odgrzewa stare kotlety Pani Świder i próbuje coś ugrać ,przecież miał na to 5 lat i nawet nie złożył wniosku o taką inwestycję .Mało tego o tej inwestycji radni dowiadują się z tego żałosnego filmiku .
Nic nie odgrzewa . Teraz jak On to jest zle , ale jak świdrowa to dobrze . Odpowiedzialność za gminę to nie bajka , a ona opowiada same bajki .
Jeśli tak to kiedy robercik otwiera Kino w Nowogrodźcu bo Świdrowa też kino obiecała .
~~Brunatnoczerwona Mahonia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwony Lędźwian napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~nie weto napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwony Lędźwian napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wyborca napisał(a): Rano przysłano mi na whatsappa filmik z trójką przegranych ludzików którzy pojechali chyba pierwszy raz w życiu na basen się pomoczyć i naopowiadać ludziom bzdur ,ludzie nie mają ,kanalizacji ,dróg ,oświetlenia a oni planują na terenie zalewowym w Nowogrodźcu wybudować PARK WODNY ,może lepiej od razu wybudujcie Termy ,po co mam jeździć na Węgry jak będą na miejscu .
Jeśli tak to kiedy robercik otwiera Kino w Nowogrodźcu bo Świdrowa też kino obiecała .
Kino jest i cyrk jest jak świdrowa się wypowiada .
~~Czerwony Lędźwian napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoczerwona Mahonia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwony Lędźwian napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~nie weto napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwony Lędźwian napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wyborca napisał(a): Rano przysłano mi na whatsappa filmik z trójką przegranych ludzików którzy pojechali chyba pierwszy raz w życiu na basen się pomoczyć i naopowiadać ludziom bzdur ,ludzie nie mają ,kanalizacji ,dróg ,oświetlenia a oni planują na terenie zalewowym w Nowogrodźcu wybudować PARK WODNY ,może lepiej od razu wybudujcie Termy ,po co mam jeździć na Węgry jak będą na miejscu .
Kino jest i cyrk jest jak świdrowa się wypowiada .
A cyrk to jest jak twoja stara się puszcza .
~~Czerwony Lędźwian napisał(a): w
~~okloo napisał(a): Zobaczcie co mi się wczoraj na facebooku wyświetliło.
Zobaczcie sobie profil "ve-tamto"
~~Brunatnoczerwona Mahonia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwony Lędźwian napisał(a): w
Zobacz śmieciu jaki jesteś malutki nawet nie masz czelności napisać nazwiska Pani Świder z wielkiej litery .