Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tylko dwoje kandydatów na burmistrza Nowogrodźca?
~~Kasztankowa Mahonia niezalogowany
28 lutego 2024r. o 9:42
~~Migdałowy Słonecznik napisał(a): ~~Niebieskozielona Cykoria napisał(a): Ktoś napisał: ~~Czerwony Lędźwian napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ceglasta Goryczka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnofioletowy Wrotycz napisał(a): Świdrowa niby taka przyjaciółka kobiet, a chodziła do żony Relicha i namawiała ją do rozwodu po tym jak napuściła na niego swoją koleżaneczkę Kowalską. Wcześniej obie te baby z syndromem niedopchnięcia prawie położyły ośrodek zdrowia

Można już przestać z tym hejtem ? Burmistrz ogłasza program Świdrowej aby tylko ją wyprzedzić. 20 lat "pontyfikatu" i nic... a teraz pomysły i to czyjeś. Skok rozpaczy do basenu ? No to burmistrz, ale że ci dwaj dali nura...? Desperadoss basenossss... trzech amigosss...

Lepsze to jak lansowanie się tymi filmikami , żałosne że radni kandydatki ośmiesza się sami . Widać że nic dobrego nie wnoszą . Wszyscy chcieli aby powstał basen , teraz już nie .

No tak, lepsze filmiki z boiska bocznego, oczyszczalni ścieków i basenu (nie naszego). Myślę że wszyscy chcą aby basen powstał, ale realnie, przemyślany, z konsultacjami, nie na terenie zalewowym. No i kwestia tego że dawno można było coś poczynić w tym kierunku, nie na same wybory...

Nie robią - źle, robią - też niedobrze. Pani Ś może sobie obiecać nawet disneyland bo nie obraca żadnymi pieniędzmi i nie ma żadnej odpowiedzialności. Łatwo jest mówić o rzeczach które ma zrobić ktoś inny. Ciekawe czy będziecie tak zajadle rozliczać panią Ś jeżeli ewentualnie wygra te wybory

Nawet bardziej
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~xyz niezalogowany
28 lutego 2024r. o 13:51
~~Jasnoturkusowy Dąb napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Migdałowy Słonecznik napisał(a): ~~Niebieskozielona Cykoria napisał(a): Ktoś napisał: ~~Czerwony Lędźwian napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ceglasta Goryczka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnofioletowy Wrotycz napisał(a): Świdrowa niby taka przyjaciółka kobiet, a chodziła do żony Relicha i namawiała ją do rozwodu po tym jak napuściła na niego swoją koleżaneczkę Kowalską. Wcześniej obie te baby z syndromem niedopchnięcia prawie położyły ośrodek zdrowia

Można już przestać z tym hejtem ? Burmistrz ogłasza program Świdrowej aby tylko ją wyprzedzić. 20 lat "pontyfikatu" i nic... a teraz pomysły i to czyjeś. Skok rozpaczy do basenu ? No to burmistrz, ale że ci dwaj dali nura...? Desperadoss basenossss... trzech amigosss...

Lepsze to jak lansowanie się tymi filmikami , żałosne że radni kandydatki ośmiesza się sami . Widać że nic dobrego nie wnoszą . Wszyscy chcieli aby powstał basen , teraz już nie .

No tak, lepsze filmiki z boiska bocznego, oczyszczalni ścieków i basenu (nie naszego). Myślę że wszyscy chcą aby basen powstał, ale realnie, przemyślany, z konsultacjami, nie na terenie zalewowym. No i kwestia tego że dawno można było coś poczynić w tym kierunku, nie na same wybory...

Nie robią - źle, robią - też niedobrze. Pani Ś może sobie obiecać nawet disneyland bo nie obraca żadnymi pieniędzmi i nie ma żadnej odpowiedzialności. Łatwo jest mówić o rzeczach które ma zrobić ktoś inny. Ciekawe czy będziecie tak zajadle rozliczać panią Ś jeżeli ewentualnie wygra te wybory

Oczywiście, że będziemy rozliczać. Tu nie chodzi o nic osobistego a o fakty, a fakty są takie, że baseny w Gminie Nowogrodziec wielokrotnie były zapowiadane ale zwykle na zapowiedziach się kończyło, czy teraz będzie inaczej? Na ten moment wiemy, że będą aczkolwiek podana lokalizacja jest terenem zalewowym, więc nie możliwy do zagospodarowania. Przez blisko 20 lat tej samej władzy nie dostaliśmy żadnych informacji o planowanej inwestycji aż tu nagle zbliżają się wybory, gdzie burmistrz ma realną szansę nie dostać swojej ostatniej kadencji i okazuje się że wszystko da się zrobić. Oczywiście nawet radni i urząd nie mają pojęcia o planach ale władza twierdzi, że to już nie plany a realne działanie. Dlaczego zatem w budżecie na ten rok na etapie planowania nie zostały zagospodarowane środki na ten cel? Dlaczego o tak poważnych planach dowiadujemy się na finiszu kampani wyborczej? Czy realnie doczekamy się działania i otwarcia hucznie zapowiadanych basenów? Jeśli tak to kiedy, przed następnymi wyborami? Przecież to ostatnia kadencja więc nie trzeba będzie nikomu imponować.

Tak się kupuje wyborców nic się nie robi przez 4 lata żeby w piątym roku kończącej się kadencji zrobić parę inwestycji które należą się mieszkańcom jak psu kość i ogłosić sukces Gminy , pamiętam jak przed laty jeździłem po Wrocławiu jak po Nowogrodźcu a dzisiaj bez nawigacji ani rusz . Wrocław wygląda jak przepiękna metropolia ,świat idzie z postępem a my na tych pipidówach cofamy się w rozwoju .
~~rozporkowy niezalogowany
28 lutego 2024r. o 14:03
Pamiętam jak dwadzieścia kilka lat temu były Burmistrz Pan Szczerbień planował budowę basenu ,ale jego następca Relich obudził się na dwa miesiące przed wyborami że wybuduje na terenie zalewowym Basen ,faktycznie wystarczy koparka pogłębić boisko boczne ,wpiąć rurę dopływową i odpływową z Kwisą i będzie woda wymieniała się samoczynnie .
~~kasanowa niezalogowany
28 lutego 2024r. o 15:01
~~rozporkowy napisał(a): Pamiętam jak dwadzieścia kilka lat temu były Burmistrz Pan Szczerbień planował budowę basenu ,ale jego następca Relich obudził się na dwa miesiące przed wyborami że wybuduje na terenie zalewowym Basen ,faktycznie wystarczy koparka pogłębić boisko boczne ,wpiąć rurę dopływową i odpływową z Kwisą i będzie woda wymieniała się samoczynnie .

Jak mogli się tak ośmieszyć ci trzej muszkieterowie ,wleźli do basenu i myśleli że tępy elektorat to kupi ,cały facebok aż huczy ze śmiechu i co parę minut pojawia się nowy filmik, który bawi i śmieszy oraz łacha drze z tych nieszczęśników .Relich ja na twoim miejscu zabił bym się własną pięścią !
~~Ciemnoróżowy Rdest niezalogowany
28 lutego 2024r. o 15:37
8 kwietnia 2024
Dlaczego przegrałeś wybory: Bo wlazłem do basenu
~~Brunatnoczerwona Mahonia niezalogowany
28 lutego 2024r. o 15:58
~~Ciemnoróżowy Rdest napisał(a): 8 kwietnia 2024
Dlaczego przegrałeś wybory: Bo wlazłem do basenu

Chyba oddałeś skok na główkę w brodziku dla maluszków .
~~Rubinowy Kopytnik niezalogowany
28 lutego 2024r. o 16:35
~~kasanowa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~rozporkowy napisał(a): Pamiętam jak dwadzieścia kilka lat temu były Burmistrz Pan Szczerbień planował budowę basenu ,ale jego następca Relich obudził się na dwa miesiące przed wyborami że wybuduje na terenie zalewowym Basen ,faktycznie wystarczy koparka pogłębić boisko boczne ,wpiąć rurę dopływową i odpływową z Kwisą i będzie woda wymieniała się samoczynnie .

Jak mogli się tak ośmieszyć ci trzej muszkieterowie ,wleźli do basenu i myśleli że tępy elektorat to kupi ,cały facebok aż huczy ze śmiechu i co parę minut pojawia się nowy filmik, który bawi i śmieszy oraz łacha drze z tych nieszczęśników .Relich ja na twoim miejscu zabił bym się własną pięścią !

Zazdrość dupę ściska . Nikt nie huczy to tylko twoja fantazja . A ja wiem od wielu osób , że śmiech jest z filmików kandydatki i jej radnych .
~~Ciemnoróżowy Rdest niezalogowany
28 lutego 2024r. o 16:43
~~Rubinowy Kopytnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~kasanowa napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~rozporkowy napisał(a): Pamiętam jak dwadzieścia kilka lat temu były Burmistrz Pan Szczerbień planował budowę basenu ,ale jego następca Relich obudził się na dwa miesiące przed wyborami że wybuduje na terenie zalewowym Basen ,faktycznie wystarczy koparka pogłębić boisko boczne ,wpiąć rurę dopływową i odpływową z Kwisą i będzie woda wymieniała się samoczynnie .

Zazdrość dupę ściska . Nikt nie huczy to tylko twoja fantazja . A ja wiem od wielu osób , że śmiech jest z filmików kandydatki i jej radnych .

Tutaj nie ma czego zazdrościć, tylko śmiać się można. Mi się podoba taka prezentacja, mogę się dowiedzieć czegoś o kandydacie jak i jego programie. I widać że idą w otwarte karty.
A zespół oddziału geriatrycznygo, szkoda słów ....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.