~~Ciemnofioletowy Wrotycz napisał(a): Świdrowa niby taka przyjaciółka kobiet, a chodziła do żony Relicha i namawiała ją do rozwodu po tym jak napuściła na niego swoją koleżaneczkę Kowalską. Wcześniej obie te baby z syndromem niedopchnięcia prawie położyły ośrodek zdrowia
~~zxc napisał(a): Dzisiaj rozmawiałem z pracownikiem Urzędu Miasta Nowogrodziec na temat tego filmiku gdzie Relich i spółka taplają się w basenie ,powiedział że cała Gmina śmieje się z tych bajeczek ,mówi żeby lepiej wzięli się za normalną pracę na rzecz mieszkańców i robili drogi , chodniki ,oświetlenie , kanalizacja której nie może skończyć od 20 lat a przy tym tempie następne 20 lat minie zanim skończą kanalizację .
~~Niebieskozielona Cykoria napisał(a):Ktoś napisał: ~~zxc napisał(a): Dzisiaj rozmawiałem z pracownikiem Urzędu Miasta Nowogrodziec na temat tego filmiku gdzie Relich i spółka taplają się w basenie ,powiedział że cała Gmina śmieje się z tych bajeczek ,mówi żeby lepiej wzięli się za normalną pracę na rzecz mieszkańców i robili drogi , chodniki ,oświetlenie , kanalizacja której nie może skończyć od 20 lat a przy tym tempie następne 20 lat minie zanim skończą kanalizację .
Pracownik bardzo odważny
~~zxc napisał(a): Dzisiaj rozmawiałem z pracownikiem Urzędu Miasta Nowogrodziec na temat tego filmiku gdzie Relich i spółka taplają się w basenie ,powiedział że cała Gmina śmieje się z tych bajeczek ,mówi żeby lepiej wzięli się za normalną pracę na rzecz mieszkańców i robili drogi , chodniki ,oświetlenie , kanalizacja której nie może skończyć od 20 lat a przy tym tempie następne 20 lat minie zanim skończą kanalizację .
~~Czerwony Lędźwian napisał(a):Ktoś napisał: ~~zxc napisał(a): Dzisiaj rozmawiałem z pracownikiem Urzędu Miasta Nowogrodziec na temat tego filmiku gdzie Relich i spółka taplają się w basenie ,powiedział że cała Gmina śmieje się z tych bajeczek ,mówi żeby lepiej wzięli się za normalną pracę na rzecz mieszkańców i robili drogi , chodniki ,oświetlenie , kanalizacja której nie może skończyć od 20 lat a przy tym tempie następne 20 lat minie zanim skończą kanalizację .
O jej ale nowość , nie rób z siebie donosiciela . Ten mówił , tamta widziała , słabe to . A kandydatka jak wygra , to co z pustego naleje . ?
~~Marchewkowa Cykoria napisał(a): Ale z tym basenem to dali ognia. U nas w pracy wszyscy ryczeli ze śmiechu. Kto im to zrobił?