Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tylko dwoje kandydatów na burmistrza Nowogrodźca?
~~Karminowoczerwona Hortensja niezalogowany
7 lutego 2024r. o 18:22
~~Rudoczerwona Czeremcha napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Karminowoczerwona Hortensja napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zgniły Żółwik napisał(a): Zero doświadczenie w samorządzie wetowców to czas stracony.

Wielu "doświadczonych" radnych obecnej kadencji nie wykazuje się jakimkolwiek samodzielnym działaniem...
Naj bardziej te z Veto .

Z Veto i nie z Veto, czym wykazali się "doświadczeni" radni obu ugrupowań?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~On niezalogowany
7 lutego 2024r. o 18:34
Ani jeden ani drugi kandydat się nie nadaje. Szkoda że nie ma trzeciego bo miał by największe szanse…
~~Zgniły Żółwik niezalogowany
7 lutego 2024r. o 18:35
~~Ty napisał(a): Ja glosoje na Panią Świder chociaż że nie jestem mieszkańcem Wykrot

A niby dlaczego mieszkaniec Wykrot ma głosować w domyśle za Wetowcami.
Jestem z Wykrot i widzę duży wkład burmistrza w rozwój Wykrot.
~~Karminowoczerwona Hortensja niezalogowany
7 lutego 2024r. o 18:42
~~Zgniły Żółwik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ty napisał(a): Ja glosoje na Panią Świder chociaż że nie jestem mieszkańcem Wykrot

Mianowicie?
~~Rdzawoczerwony Zawciąg niezalogowany
7 lutego 2024r. o 18:42
Dlaczego niektóre wpisy wyglądają, jak by były pisane przez ludzi z Ratusza?
Wizja zmiany władzy i audytu przeraża?
~~Malinowa Czubatka niezalogowany
7 lutego 2024r. o 18:45
~~Rdzawoczerwony Zawciąg napisał(a): Dlaczego niektóre wpisy wyglądają, jak by były pisane przez ludzi z Ratusza?
Wizja zmiany władzy i audytu przeraża?

PiSi funkcjonariusze lubili powtarzać, że niewinni nie mają się czego obawiać :)
~~Zielonkawa Rozplenica niezalogowany
7 lutego 2024r. o 18:47
~~Zgniły Żółwik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ty napisał(a): Ja glosoje na Panią Świder chociaż że nie jestem mieszkańcem Wykrot

Wykroty zawsze były mocno podzielone i dlatego nigdy nie będziecie mięli swojego radnego w Powiecie ,a później żebrzecie o 500 metrów chodnika na rok ile jeszcze lat upłynie zanim Relich zrobi wam ten chodnik do końca .Przecież wy jeszcze macie szutrowe drogi i kałuże .Co do wkładu to ci podpowiem Gmina Nowogrodziec jest jedną z najbardziej zaniedbanych gmoin
~~Zielonkawa Rozplenica niezalogowany
7 lutego 2024r. o 18:50
~~Zielonkawa Rozplenica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zgniły Żółwik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ty napisał(a): Ja glosoje na Panią Świder chociaż że nie jestem mieszkańcem Wykrot

Wykroty zawsze były mocno podzielone i dlatego nigdy nie będziecie mięli swojego radnego w Powiecie ,a później żebrzecie o 500 metrów chodnika na rok ,ile jeszcze lat upłynie zanim Relich zrobi wam ten chodnik do końca .Przecież wy jeszcze macie szutrowe drogi i kałuże .Co do wkładu to ci podpowiem Gmina Nowogrodziec jest jedną z najbardziej zaniedbanych gmin i w rankingach tuła się na końcowych pozycjach ,Pamiętaj jedno zużyta miotł nadaje się tylko na śmietnik .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAMrowka zaprasza