~~Brunatnoczerwona Mahonia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrzystoszary Mamutowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowawy Kaczeniec napisał(a): Stan gminy jest katastrofalny ,a to wina ludzi burmistrza
To wina veto jak by nie oni to w gminie było by dobrze
Faktycznie gdyby nie Weto to był by już wybudowany Basen ,ścieżki rowerowe w całej gminie skończona kanalizacja i wioski oświetlone niczym droga między Nową Wsią a Kierżnem .Cymbale zejdź na ziemię .
A co masz do oświetlenia Nowa wieś a Kierżno ? To mieszkańcy prosili o to wiele lat . Wara od tego oświetlenia . W gminie Osiecznica oświetlenie jest przez las i nikt nie pluje tylko ludzie się cieszą . A wam wszysto nie pasuje .
~~Srebrzystoszary Mamutowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoczerwona Mahonia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Srebrzystoszary Mamutowiec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowawy Kaczeniec napisał(a): Stan gminy jest katastrofalny ,a to wina ludzi burmistrza
Faktycznie gdyby nie Weto to był by już wybudowany Basen ,ścieżki rowerowe w całej gminie skończona kanalizacja i wioski oświetlone niczym droga między Nową Wsią a Kierżnem .Cymbale zejdź na ziemię .
A co masz do oświetlenia Nowa wieś a Kierżno ? To mieszkańcy prosili o to wiele lat . Wara od tego oświetlenia . W gminie Osiecznica oświetlenie jest przez las i nikt nie pluje tylko ludzie się cieszą . A wam wszysto nie pasuje .
Cymbałem to widać , ze jesteś . Wam jakby wszystko zrobił i złotem posypał to i tak będzie hejt . To zadanie veto pluć i obrażać my mieszkańcy gminy mówi wam nie .
~~Srebrzystoszary Mamutowiec napisał(a): ~~Srebrzystoszary Mamutowiec napisał(a): Ktoś napisał: ~~Brunatnoczerwona Mahonia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Srebrzystoszary Mamutowiec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowawy Kaczeniec napisał(a): Stan gminy jest katastrofalny ,a to wina ludzi burmistrza
Cymbałem to widać , ze jesteś . Wam jakby wszystko zrobił i złotem posypał to i tak będzie hejt . To zadanie veto pluć i obrażać my mieszkańcy gminy mówi wam nie .
~~xyz napisał(a): Ja mam pytanie do tych zadowolonych mieszkańców Kierżna jeśli jest tak dobrze to podaj jakieś przykłady co wam wybudował burmistrz przez ostatnie 20 lat ,przecież wy nie macie nawet sklepu żeby dzieciom kupić świeże bułki do szkoły ,ale macie przez wioskę dziurawy asfalt ,mieliście kiedyś drużynę piłkarską ,którą chcieli reaktywować i co burmistrz powiedział że nie da pieniędzy a teraz można tam zbierać grzyby i mech .
~~xyz napisał(a): Ja mam pytanie do tych zadowolonych mieszkańców Kierżna jeśli jest tak dobrze to podaj jakieś przykłady co wam wybudował burmistrz przez ostatnie 20 lat ,przecież wy nie macie nawet sklepu żeby dzieciom kupić świeże bułki do szkoły ,ale macie przez wioskę dziurawy asfalt ,mieliście kiedyś drużynę piłkarską ,którą chcieli reaktywować i co burmistrz powiedział że nie da pieniędzy a teraz można tam zbierać grzyby i mech .
~~mieszkaniec gminy napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrzystoszary Mamutowiec napisał(a): ~~Srebrzystoszary Mamutowiec napisał(a): Ktoś napisał: ~~Brunatnoczerwona Mahonia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Srebrzystoszary Mamutowiec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowawy Kaczeniec napisał(a): Stan gminy jest katastrofalny ,a to wina ludzi burmistrza
To teraz durny Ćwoku wiejski porównaj oświetlenie wzdłuż drogi wojewódzkiej przez całą Nową Wieś tam gdzie mieszkają ludzie, lampa od lampy pół kilometra i to na słupie energetycznym, który jest kilka metrów cofnięty od drogi , podobnie jest w samej wiosce Kierżno ,natomiast w polach lampa co 30 metrów .Zaznaczam nie jestem z żadnego weto sreto .
Nie wiem jak tam te lampy ustawione . Ale ta inwestycja jest robiona teraz po nowych przepisach a przez wioski wiele lat temu . To nie obrażaj jak się nie znasz .