~~Prezydent Bożejowic napisał(a): Zdzichu z Asnyka zatrudnił się w komisjì wyborczej ,jeżeli będzie trzech kandytatów ,to pewna jest druga tura i Zdzichu dwa razy zarobi.
~~abw napisał(a): Nie rozmydlajcie tematu ,proszę o fakty kto i za ile maluje tą Świetlicę w Zebrzydowej ,bo budowa Świetlicy w Parzycach ponoć miała kosztować 3,6 miliona .
~~Grynszpanowa Tunbergia napisał(a):Ktoś napisał: ~~xxx napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnofioletowy Wrotycz napisał(a): Świdrowa to sobie może co najwyżej pościel przewietrzyć, bo merytorycznego przygotowania do rządzenia nie ma żadnego. Chyba, że będzie wykonywać polecenia szarych eminencji z KO
A jakie ma przygotowanie Relich ,poparcie oszusta Ziobry ,przecież ta gmina to ruina .Kto by nie przyszedł to musi przeprowadzić audyt a na pewno wiele spraw musi ujrzeć światło dzienne . Nie wiem czy to prawda ale malowanie świetlicy w której mieści się 70 osób ma rzekomo kosztować 220 tys bez przetargu .
A niech zgadnie ktoś czyj mąż zatrudnił się u swojego pracownika i niby jako robol ten remont wykonuje? ;)
Czyj mąż?
~~Bladolawendowa Calibrachoa napisał(a): Nie rozumiem. Czyj mąż maluje świetlicę w Zebrzydowej niby jako robol u swojego pracownika za 220 tys? Coś nie wiem o co chodzi? Ale malowanie za 220 tys? złotą farbą?
~~Bladolawendowa Calibrachoa napisał(a): Nie rozumiem. Czyj mąż maluje świetlicę w Zebrzydowej niby jako robol u swojego pracownika za 220 tys? Coś nie wiem o co chodzi? Ale malowanie za 220 tys? złotą farbą?