Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tylko dwoje kandydatów na burmistrza Nowogrodźca?
~~Rudawy Krwawnik niezalogowany
6 marca 2024r. o 20:36
~~Rudawy Krwawnik napisał(a): Mnie ciekawi inna kwestia, w projekcie budżetu na rok 2023, tabela wydatki, jest prawie 110 tysięcy na promocję jednostek samorządu terytorialnego, w planie na rok 2024 jest to niecałe 140 tysięcy zł, na co idą te pieniądze? Na filmiki z Burmistrzem na wieży i oczyszczalni ścieków? Na wynagrodzenie słynnej Pani Katarzyny? Nie widziałem w tym ani poprzednim roku żadnych specjalnych działań promocyjnych ze strony ratusza, na gminnej stronie i facebooku na próżno szukać merytorycznych artykułów promujących gminę, zakładka turystyka nie była od lat aktualizowana, gazety już nie ma, punkt informacji turystycznej zamknięty...

W roku 2022 na promocję wydano blisko 45 tysięcy, skąd więc dwukrotny wzrost w 2023 i prawie trzykrotny w 2024 roku? Jakie nowe działania promocyjne zostały podjęte? Coś ktoś zauważył?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~A niezalogowany
6 marca 2024r. o 20:40
Inflacja :-)
~~Karmazynowy Kaczeniec niezalogowany
6 marca 2024r. o 20:49
~~Rudawy Krwawnik napisał(a): Mnie ciekawi inna kwestia, w projekcie budżetu na rok 2023, tabela wydatki, jest prawie 110 tysięcy na promocję jednostek samorządu terytorialnego, w planie na rok 2024 jest to niecałe 140 tysięcy zł, na co idą te pieniądze? Na filmiki z Burmistrzem na wieży i oczyszczalni ścieków? Na wynagrodzenie słynnej Pani Katarzyny? Nie widziałem w tym ani poprzednim roku żadnych specjalnych działań promocyjnych ze strony ratusza, na gminnej stronie i facebooku na próżno szukać merytorycznych artykułów promujących gminę, zakładka turystyka nie była od lat aktualizowana, gazety już nie ma, punkt informacji turystycznej zamknięty...

I jeszcze na anty reklamę basenu w Osiecznicy !
~~Karmazynowy Kaczeniec niezalogowany
7 marca 2024r. o 10:02
~~malarz artysta napisał(a): No to powiedzcie prawdę kto to naprawdę maluje tą Świetlicę w Zebrzydowej za 220 tysięcy razem z wymianą pieca za 9 tys .

Ja mam pytanie kto rozwiąże tę zagadkę, kto tak naprawdę dostał zlecenie na te 220 tys , przecież taką kwotę emeryci dostają za 10 lat
~~wyborca niezalogowany
7 marca 2024r. o 10:46
Dlaczego tak mało mówi się o trzecim kandydacie Panu Patryku Góra. przecież to jest człowiek zaradny prowadzi własny biznes nie tak jak Relich który całe życie na państwowych posadach doi naród . mój głos na tak za Panem Górą oby Pan Góra był w tych wyborach górą!
~~JP3 niezalogowany
7 marca 2024r. o 12:45
~~wyborca napisał(a): Dlaczego tak mało mówi się o trzecim kandydacie Panu Patryku Góra. przecież to jest człowiek zaradny prowadzi własny biznes nie tak jak Relich który całe życie na państwowych posadach doi naród . mój głos na tak za Panem Górą oby Pan Góra był w tych wyborach górą!

Mój i mojej rodziny głos też ma.
~~Ratownik niezalogowany
7 marca 2024r. o 13:57
~~JP3 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~wyborca napisał(a): Dlaczego tak mało mówi się o trzecim kandydacie Panu Patryku Góra. przecież to jest człowiek zaradny prowadzi własny biznes nie tak jak Relich który całe życie na państwowych posadach doi naród . mój głos na tak za Panem Górą oby Pan Góra był w tych wyborach górą!

Mój i mojej rodziny głos też ma.

Najbardziej będę zadowolony jak w drugiej turze spotkają się Pan Góra i Pani Świder ,Relich aut !
~~Ciemnopopielata Morwa niezalogowany
7 marca 2024r. o 14:14
Dzisiaj wyszło kto tak na prawdę hejtował ostatnimi laty. Wstyd dla burmistrza, wstyd dla komitetu, czuje wnerw czytając takie rzeczy! Jeżeli jest prawdą że ściągnięto osoby z zewnątrz, aby przed przykrywką anonimowości walczyli z opozycją w gminie to brakuje mi słów.
Rozumiem dlaczego jest taki opór ustępującej ekipy, bo pewnie po wyborach dużo spraw wyjdzie na jaw o których nam się nie śni.
Po dzisiejszym dla mnie ten facet jest skończony.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy