~~Rudawy Krwawnik napisał(a): Mnie ciekawi inna kwestia, w projekcie budżetu na rok 2023, tabela wydatki, jest prawie 110 tysięcy na promocję jednostek samorządu terytorialnego, w planie na rok 2024 jest to niecałe 140 tysięcy zł, na co idą te pieniądze? Na filmiki z Burmistrzem na wieży i oczyszczalni ścieków? Na wynagrodzenie słynnej Pani Katarzyny? Nie widziałem w tym ani poprzednim roku żadnych specjalnych działań promocyjnych ze strony ratusza, na gminnej stronie i facebooku na próżno szukać merytorycznych artykułów promujących gminę, zakładka turystyka nie była od lat aktualizowana, gazety już nie ma, punkt informacji turystycznej zamknięty...
~~Rudawy Krwawnik napisał(a): Mnie ciekawi inna kwestia, w projekcie budżetu na rok 2023, tabela wydatki, jest prawie 110 tysięcy na promocję jednostek samorządu terytorialnego, w planie na rok 2024 jest to niecałe 140 tysięcy zł, na co idą te pieniądze? Na filmiki z Burmistrzem na wieży i oczyszczalni ścieków? Na wynagrodzenie słynnej Pani Katarzyny? Nie widziałem w tym ani poprzednim roku żadnych specjalnych działań promocyjnych ze strony ratusza, na gminnej stronie i facebooku na próżno szukać merytorycznych artykułów promujących gminę, zakładka turystyka nie była od lat aktualizowana, gazety już nie ma, punkt informacji turystycznej zamknięty...
~~malarz artysta napisał(a): No to powiedzcie prawdę kto to naprawdę maluje tą Świetlicę w Zebrzydowej za 220 tysięcy razem z wymianą pieca za 9 tys .
~~wyborca napisał(a): Dlaczego tak mało mówi się o trzecim kandydacie Panu Patryku Góra. przecież to jest człowiek zaradny prowadzi własny biznes nie tak jak Relich który całe życie na państwowych posadach doi naród . mój głos na tak za Panem Górą oby Pan Góra był w tych wyborach górą!
~~JP3 napisał(a):Ktoś napisał: ~~wyborca napisał(a): Dlaczego tak mało mówi się o trzecim kandydacie Panu Patryku Góra. przecież to jest człowiek zaradny prowadzi własny biznes nie tak jak Relich który całe życie na państwowych posadach doi naród . mój głos na tak za Panem Górą oby Pan Góra był w tych wyborach górą!
Mój i mojej rodziny głos też ma.