~~Oserwator z CCCP napisał(a): Zdrastwujtie job twoja mać
~~Piotr napisał(a): Pan Góra nie mam nic do niego ale jego biznes świadczy o nim. Kiepsko to wygląda.
Jest mało zaradny brak mu pomysłów na biznes więc co z gminą. Ponadto jego kandydaci do rady są nieznani. Nie znam żadnego nazwiska kto startuje od niego
~~xyc napisał(a):Ktoś napisał: ~~Piotr napisał(a): Pan Góra nie mam nic do niego ale jego biznes świadczy o nim. Kiepsko to wygląda.
Jest mało zaradny brak mu pomysłów na biznes więc co z gminą. Ponadto jego kandydaci do rady są nieznani. Nie znam żadnego nazwiska kto startuje od niego
To pojedź i zobacz jak u jednego radnego od Relicha walą się szopy od kilku lat a on jest już chyba 3 kadencje radnym bezradnym .
~~xyc napisał(a):Ktoś napisał: ~~Piotr napisał(a): Pan Góra nie mam nic do niego ale jego biznes świadczy o nim. Kiepsko to wygląda.
To pojedź i zobacz jak u jednego radnego od Relicha walą się szopy od kilku lat a on jest już chyba 3 kadencje radnym bezradnym .
~~Łososiowy Plektrantus napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyc napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Piotr napisał(a): Pan Góra nie mam nic do niego ale jego biznes świadczy o nim. Kiepsko to wygląda.
To jest jego prywatne i nic nikomu do tego . A pan kandydat robi to zawodowo .
To jest też jego prywatna sprawa gówno ci do tego ,podatki płaci wiec wara !