~~Zielononiebieski Żółwik napisał(a):Ktoś napisał: ~~xcv napisał(a): Wracając do inwestycji w Gminie zrobili oświetlenie między Kierżnem a Nową Wsią rok temu pod osłoną nocy ktoś rozkręcił słupy położył i ukradł dwie lampy warte kilka tysięcy zł ,jak mówią historia lubi się powtarzać kilka dni temu znowu złodzieje w tym samym miejscu w ten sam sposób ukradli kilka lamp .
Bo to jest tak jak takie dupki jak ty piszą ciągle o tym to złodzieje czytają i kradną . Jeśli nie potrzebne to dlaczego sołtyska nie zablokowała tej inwestycji . Ciągle czytam że w Kierżno nic nie robią , jak zrobią to też zle . Tam potrzebne zmiany , bo sołtyska nic nie działa . Kradną przez takich jak ty to głoszą że to jest nie potrzebne . Czas na to aby ktoś się zainteresował , komu te lampy przeszkadzają i daje znaki dla złodzieji .
Zastosowana autokorekta
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielononiebieski Żółwik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xcv napisał(a): Wracając do inwestycji w Gminie zrobili oświetlenie między Kierżnem a Nową Wsią rok temu pod osłoną nocy ktoś rozkręcił słupy położył i ukradł dwie lampy warte kilka tysięcy zł ,jak mówią historia lubi się powtarzać kilka dni temu znowu złodzieje w tym samym miejscu w ten sam sposób ukradli kilka lamp .
Bo to jest tak jak takie dupki jak ty piszą ciągle o tym to złodzieje czytają i kradną . Jeśli nie potrzebne to dlaczego sołtyska nie zablokowała tej inwestycji . Ciągle czytam że w Kierżno nic nie robią , jak zrobią to też zle . Tam potrzebne zmiany , bo sołtyska nic nie działa . Kradną przez takich jak ty to głoszą że to jest nie potrzebne . Czas na to aby ktoś się zainteresował , komu te lampy przeszkadzają i daje znaki dla złodzieji .
Słuchaj Chamie Relichowy ,Ja tylko stwierdziłem ,że ponownie doszło do kradzieży lamp ,nigdzie nie napisałem że te lampy są niepotrzebne ,po drugie napisałem to już po kradzieży ,czyli jak miałbym motywować złodziei do kradzieży ,człowieku jesteś kompletnym ...em i musisz iść do Relicha żeby załatwił ci leczenie na 1000 lecia .Zastosowana autokorekta
Ja nie od Relicha . i od nikogo nie popieram nikogo . A po co piszesz o tej kradzieży? po to aby złodzieje czytali i mocno się z tego śmieją . Policja i prokurator powinni się tym zająć . Może ciebie oni oddadzą na 1000lecia
~~Zielononiebieski Żółwik napisał(a): ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: ~~Zielononiebieski Żółwik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xcv napisał(a): Wracając do inwestycji w Gminie zrobili oświetlenie między Kierżnem a Nową Wsią rok temu pod osłoną nocy ktoś rozkręcił słupy położył i ukradł dwie lampy warte kilka tysięcy zł ,jak mówią historia lubi się powtarzać kilka dni temu znowu złodzieje w tym samym miejscu w ten sam sposób ukradli kilka lamp .
Słuchaj Chamie Relichowy ,Ja tylko stwierdziłem ,że ponownie doszło do kradzieży lamp ,nigdzie nie napisałem że te lampy są niepotrzebne ,po drugie napisałem to już po kradzieży ,czyli jak miałbym motywować złodziei do kradzieży ,człowieku jesteś kompletnym ...em i musisz iść do Relicha żeby załatwił ci leczenie na 1000 lecia .Zastosowana autokorekta
Ja nie od Relicha . i od nikogo nie popieram nikogo . A po co piszesz o tej kradzieży? po to aby złodzieje czytali i mocno się z tego śmieją . Policja i prokurator powinni się tym zająć . Może ciebie oni oddadzą na 1000lecia
~~zxcv napisał(a): ~~Zielononiebieski Żółwik napisał(a): ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: ~~Zielononiebieski Żółwik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xcv napisał(a): Wracając do inwestycji w Gminie zrobili oświetlenie między Kierżnem a Nową Wsią rok temu pod osłoną nocy ktoś rozkręcił słupy położył i ukradł dwie lampy warte kilka tysięcy zł ,jak mówią historia lubi się powtarzać kilka dni temu znowu złodzieje w tym samym miejscu w ten sam sposób ukradli kilka lamp .
Poje busie durny przecież policja łaski nie robi musi tą sprawę wyjaśnić sam się zachowujesz jak złodziej durny cwelu ,tobie na 1000 lecia już nie pomogą .
~~Poczerwieniała Dalia napisał(a): Co ty kobieto piszesz. Kogo niby poniżyli opluli. Akurat jak potrzebowałem pomocy to mi pomogli i za to jestem wdzięczny. Oni wielu ludziom pomogli i u nas na wsi wiedzą o tym
~~Karminowoczerwona Iglica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Poczerwieniała Dalia napisał(a): Co ty kobieto piszesz. Kogo niby poniżyli opluli. Akurat jak potrzebowałem pomocy to mi pomogli i za to jestem wdzięczny. Oni wielu ludziom pomogli i u nas na wsi wiedzą o tym
Tacy święci, a prezesowa podrabiała kwity i od lat prowadzi tą całą szczujnię.
Pewien akwarelista też bardzo kochał zwierzęta i pozował do portretów z dziećmi