~~Grafitowa Firletka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zszarzały Tojeść napisał(a): Jeżeli sądzicie że VE-TO i Socha odpuszczą te kłamstwa to się grubo mylicie. Nie dziwi Was cisza u nich? Ja bym na miejscu tych co wieszali te brednie w internecie obawiał się. Opinie jaką mają to tylko przez ratusz, bo tak na okrągło krzyczeli że Socha jest be.
1. Zgłoszenie na Policji
2. Prokurator
3. Sąd
Tak to będzie wyglądać, przy czym pkt. 1 już został spełniony :)
A teraz leszcze krzykacze ob.kupczyli zbroję :)Zastosowana autokorekta
~~otwarty dom napisał(a):Ktoś napisał: ~~Grafitowa Firletka napisał(a)
1. Zgłoszenie na Policji
2. Prokurator
3. Sąd
Tak to będzie wyglądać, przy czym pkt. 1 już został spełniony :)
A teraz leszcze krzykacze ob.kupczyli zbroję :)Zastosowana autokorekta
Przecież Relich w Sądzie powie że ma otwarty dom i nie wie kto mógł napisać jakiś hejt z jego komputera ?
Czasy Suwerennej Polski się skończyły, a złogi w prokuraturze już nie tak ochoczo nadstawiać będą karku, bo Bodnar już działa xD
~~Zszarzały Tojeść napisał(a): Jeżeli sądzicie że VE-TO i Socha odpuszczą te kłamstwa to się grubo mylicie. Nie dziwi Was cisza u nich? Ja bym na miejscu tych co wieszali te brednie w internecie obawiał się. Opinie jaką mają to tylko przez ratusz, bo tak na okrągło krzyczeli że Socha jest be.
~~Ognistoczerwony Sundaville napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zszarzały Tojeść napisał(a): Jeżeli sądzicie że VE-TO i Socha odpuszczą te kłamstwa to się grubo mylicie. Nie dziwi Was cisza u nich? Ja bym na miejscu tych co wieszali te brednie w internecie obawiał się. Opinie jaką mają to tylko przez ratusz, bo tak na okrągło krzyczeli że Socha jest be.
Zaczęli
~~Srebrna Budleja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ognistoczerwony Sundaville napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zszarzały Tojeść napisał(a): Jeżeli sądzicie że VE-TO i Socha odpuszczą te kłamstwa to się grubo mylicie. Nie dziwi Was cisza u nich? Ja bym na miejscu tych co wieszali te brednie w internecie obawiał się. Opinie jaką mają to tylko przez ratusz, bo tak na okrągło krzyczeli że Socha jest be.
Zaczęli
Co zaczęli, bo chyba nie obawiać się o nerwową padaczkę jakiegoś dziadka złomowca
O dziadku złomowcu też będzie. Ale tym prawdziwym. Najpierw o pewnym dziennikarzu co się okazał mężem dyrektor, o ich szefie, później zabezpieczeniach medycznych.
Ale wszystko i wszyscy po kolei ....
~~Ve-to napisał(a): O dziadku złomowcu też będzie. Ale tym prawdziwym. Najpierw o pewnym dziennikarzu co się okazał mężem dyrektor, o ich szefie, później zabezpieczeniach medycznych.
~~Grafitowa Firletka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ve-to napisał(a): O dziadku złomowcu też będzie. Ale tym prawdziwym. Najpierw o pewnym dziennikarzu co się okazał mężem dyrektor, o ich szefie, później zabezpieczeniach medycznych.
Idę po popcorn.
Szykuje się niezła jazda :)