Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tylko dwoje kandydatów na burmistrza Nowogrodźca?
~~otwarty dom niezalogowany
12 marca 2024r. o 15:46
~~Grafitowa Firletka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zszarzały Tojeść napisał(a): Jeżeli sądzicie że VE-TO i Socha odpuszczą te kłamstwa to się grubo mylicie. Nie dziwi Was cisza u nich? Ja bym na miejscu tych co wieszali te brednie w internecie obawiał się. Opinie jaką mają to tylko przez ratusz, bo tak na okrągło krzyczeli że Socha jest be.

1. Zgłoszenie na Policji
2. Prokurator
3. Sąd

Tak to będzie wyglądać, przy czym pkt. 1 już został spełniony :)

A teraz leszcze krzykacze ob.kupczyli zbroję :)Zastosowana autokorekta

Przecież Relich w Sądzie powie że ma otwarty dom i nie wie kto mógł napisać jakiś hejt z jego komputera ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złotawy Słoneczniczek niezalogowany
12 marca 2024r. o 16:04
~~otwarty dom napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Grafitowa Firletka napisał(a)
1. Zgłoszenie na Policji
2. Prokurator
3. Sąd

Tak to będzie wyglądać, przy czym pkt. 1 już został spełniony :)

A teraz leszcze krzykacze ob.kupczyli zbroję :)Zastosowana autokorekta
Przecież Relich w Sądzie powie że ma otwarty dom i nie wie kto mógł napisać jakiś hejt z jego komputera ?

Czasy Suwerennej Polski się skończyły, a złogi w prokuraturze już nie tak ochoczo nadstawiać będą karku, bo Bodnar już działa xD
~~Ognistoczerwony Sundaville niezalogowany
12 marca 2024r. o 16:29
~~Zszarzały Tojeść napisał(a): Jeżeli sądzicie że VE-TO i Socha odpuszczą te kłamstwa to się grubo mylicie. Nie dziwi Was cisza u nich? Ja bym na miejscu tych co wieszali te brednie w internecie obawiał się. Opinie jaką mają to tylko przez ratusz, bo tak na okrągło krzyczeli że Socha jest be.

Zaczęli
~~Srebrna Budleja niezalogowany
12 marca 2024r. o 16:50
~~Ognistoczerwony Sundaville napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zszarzały Tojeść napisał(a): Jeżeli sądzicie że VE-TO i Socha odpuszczą te kłamstwa to się grubo mylicie. Nie dziwi Was cisza u nich? Ja bym na miejscu tych co wieszali te brednie w internecie obawiał się. Opinie jaką mają to tylko przez ratusz, bo tak na okrągło krzyczeli że Socha jest be.

Zaczęli

Co zaczęli, bo chyba nie obawiać się o nerwową padaczkę jakiegoś dziadka złomowca
~~Ve-to niezalogowany
12 marca 2024r. o 16:57
~~Srebrna Budleja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ognistoczerwony Sundaville napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zszarzały Tojeść napisał(a): Jeżeli sądzicie że VE-TO i Socha odpuszczą te kłamstwa to się grubo mylicie. Nie dziwi Was cisza u nich? Ja bym na miejscu tych co wieszali te brednie w internecie obawiał się. Opinie jaką mają to tylko przez ratusz, bo tak na okrągło krzyczeli że Socha jest be.

Zaczęli

Co zaczęli, bo chyba nie obawiać się o nerwową padaczkę jakiegoś dziadka złomowca

O dziadku złomowcu też będzie. Ale tym prawdziwym. Najpierw o pewnym dziennikarzu co się okazał mężem dyrektor, o ich szefie, później zabezpieczeniach medycznych.
Ale wszystko i wszyscy po kolei ....
~~Grafitowa Firletka niezalogowany
12 marca 2024r. o 17:40
~~Ve-to napisał(a): O dziadku złomowcu też będzie. Ale tym prawdziwym. Najpierw o pewnym dziennikarzu co się okazał mężem dyrektor, o ich szefie, później zabezpieczeniach medycznych.

Idę po popcorn.

Szykuje się niezła jazda :)
~~Ceglana Kufea niezalogowany
12 marca 2024r. o 17:50
~~Grafitowa Firletka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ve-to napisał(a): O dziadku złomowcu też będzie. Ale tym prawdziwym. Najpierw o pewnym dziennikarzu co się okazał mężem dyrektor, o ich szefie, później zabezpieczeniach medycznych.

Idę po popcorn.

Szykuje się niezła jazda :)

Zrób więcej ja się dołączę , będzie weselej czekać na tą jatkę . Ha ha to już paranoja ci się wyprawia . Jedni na drugich . Czy takie osoby mogą odpowiadać za gminę ? Mojego głosu nie ma nikt , bo nie ma tu ludzi co można im ufać
~~xyz niezalogowany
12 marca 2024r. o 20:04
Przez ostatnie 5 lat nie słyszałem ze strony Relicha i jego popleczników ani jednego złego słowa na temat Pani Sołtys z Kierżna , ale jak się dowiedzieli ,że Pani Sołtys startuje na Radną z komitetu Pani Joanny Świder to ruszyła niespotykana fala hejtu i opluwania tej Pani .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.