~~Gabi napisał(a): Ogólnie kobiety to chyba pochwą myślą.
Była taka co była burmistrzem miasta to kupiła sobie telewizor na całą ścianę do swojego gabinetu i wygodny obszerny fotel, i całą kadencję w nim przesiedziała oglądając TVN
~~Gabi napisał(a): Ogólnie kobiety to chyba pochwą myślą.
Była taka co była burmistrzem miasta to kupiła sobie telewizor na całą ścianę do swojego gabinetu i wygodny obszerny fotel, i całą kadencję w nim przesiedziała oglądając TVN
~~Karmelowopłowy Szarłat napisał(a):Ktoś napisał: ~~Gabi napisał(a): Ogólnie kobiety to chyba pochwą myślą.
Ktoś napisał: ~~Gabi napisał(a): Ogólnie kobiety to chyba pochwą myślą.
Skoro kobiety myślą pochwą to w tym wypadku mężczyźni myślą ( czy nie?)..hmmm....prostatą?Bo raczej nie mózgiem.
Chodziło o pomysły kobiet które stosują "Vabing". Wkłada sobie taka palec wiadomo gdzie i pociera tym paluchem części głowy, za uszami, na karku itp. i twierdzi, że faceci się bardziej nią interesują po takim zabiegu.
Dla mnie to coś tak ohydnego, że trudno mi to pojąć. Ponoć ginekolodzy biją na alarm żeby tego nie robić bo w ten sposób przenoszą różne zarazki.
Więc czym taka myśli?
~~Marzena napisał(a): Skończyłem z polityką. Nie ma sensu chodzić na żadne wybory. To nic nie zmieni . Są układy .
~~Jasnogranatowa Malwa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marzena napisał(a): Skończyłem z polityką. Nie ma sensu chodzić na żadne wybory. To nic nie zmieni . Są układy .
Święte słowa, święte słowa,w zakamarkach potem zacieszają że udało im się zrobić w bambuko 75% ludków,taka była ostatnio frekwencja, dosyć tego