~~Szara Frezja napisał(a): Jestem "weganem"
Nie jem ciał innych istot
Nie pije wody z plastiku
Nie kupuje smieci, zeby produkowac jeszcze wiecej smieci
Dokonuje swiadomych wyborów zakupowych
Dlugo moglabym tak wymieniac
A tez zaczynałam.od ciemnogrodu, bo tu sie urodziłam, ale naprawde mozna z niego wyjsc!
Niepojęte, nie... :)))
Ktoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Hibiskus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Hebanowy Berberys napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~iza napisał(a): Dlaczego nazywacie go mordercą?A kim według Ciebie jest ktoś kto strzela do bezbronnego?
ignorancja urasta do rangi cnoty? Zwierzę nie posiada broni palnej, za to zmysły ma kilka tysięcy bardziej wrażliwe od człowieka i to jest jego niebagatelna przewaga nad człowiekiem. Gdyby człowiek dorównywał zwierzęciu nie wymyślałby prochu. Jesteś weganem, czy mięsem, które żre mięso i nawraca innych. Niech inni pozyskają pożywienie, " ... ja kury nie zabiję, jestem za bardzo przejmujący".
Hahaha. A ubrania z czego nosisz? A lody i słodycze zjadasz? Gadanie głupot. To jest dopiero ciemnota.
Nie chcesz jeść mięsa to nie jedz, więcej będzie dla mnie.
~~Bolo napisał(a): Ktoś taki ma pozwolenie na broń. Czas z tym skończyć
~~ozorki i flaczki napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szara Frezja napisał(a): Jestem "weganem"
Nie pije wody z plastiku
A tez zaczynałam.od ciemnogrodu, bo tu sie urodziłam, ale naprawde mozna z niego wyjsc!
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Hibiskus napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Hebanowy Berberys napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~iza napisał(a): Dlaczego nazywacie go mordercą?A kim według Ciebie jest ktoś kto strzela do bezbronnego?
ignorancja urasta do rangi cnoty? Zwierzę nie posiada broni palnej, za to zmysły ma kilka tysięcy bardziej wrażliwe od człowieka i to jest jego niebagatelna przewaga nad człowiekiem. Gdyby człowiek dorównywał zwierzęciu nie wymyślałby prochu. Jesteś weganem, czy mięsem, które żre mięso i nawraca innych. Niech inni pozyskają pożywienie, " ... ja kury nie zabiję, jestem za bardzo przejmujący".
Hahaha. A ubrania z czego nosisz? A lody i słodycze zjadasz? Gadanie głupot. To jest dopiero ciemnota.
i pewnie w łapach smartfon, he he lewacki fałsz
~~Hydrant piwny napisał(a): ~~ozorki i flaczki napisał(a): Ktoś napisał: ~~Szara Frezja napisał(a): Jestem "weganem"
Nie pije wody z plastiku
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Hibiskus napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Hebanowy Berberys napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~iza napisał(a): Dlaczego nazywacie go mordercą?A kim według Ciebie jest ktoś kto strzela do bezbronnego?
i pewnie w łapach smartfon, he he lewacki fałsz
~~jerzy napisał(a): do ~~Szara Frezja
Dyskusja kończy się w momencie, gdy stronie brak merytorycznych argumentów. Wtedy prostacko rozpoczyna wycieczki osobiste cyt. " ... Przed CZY nie dajemy przecinka...
"Nie umisz" w język polski, a tak dziarsko sie wyrywasz do wypowiedzi :))) zadziwiające ;) ..."
Człowiek na swej drodze rozwoju, postanowił zostać drapieżnikiem. Jeśli chcesz odwracać bieg ewolucji i spożywać korzonki i jagódki, rób to na własny rachunek. Brak kultury osobistej niczego i nikogo nie usprawiedliwia. ( piszemy się nie sie, ale oczywiście tylko Tobie wolno się pomylić)
~~jerzy napisał(a): do ~~Szara Frezja
Dyskusja kończy się w momencie, gdy stronie brak merytorycznych argumentów. Wtedy prostacko rozpoczyna wycieczki osobiste cyt. " ... Przed CZY nie dajemy przecinka...
"Nie umisz" w język polski, a tak dziarsko sie wyrywasz do wypowiedzi :))) zadziwiające ;) ..."
Człowiek na swej drodze rozwoju, postanowił zostać drapieżnikiem. Jeśli chcesz odwracać bieg ewolucji i spożywać korzonki i jagódki, rób to na własny rachunek. Brak kultury osobistej niczego i nikogo nie usprawiedliwia. ( piszemy się nie sie, ale oczywiście tylko Tobie wolno się pomylić)