~~Hebanowy Berberys napisał(a):Ktoś napisał: ~~iza napisał(a): Dlaczego nazywacie go mordercą?A kim według Ciebie jest ktoś kto strzela do bezbronnego?
ignorancja urasta do rangi cnoty? Zwierzę nie posiada broni palnej, za to zmysły ma kilka tysięcy bardziej wrażliwe od człowieka i to jest jego niebagatelna przewaga nad człowiekiem. Gdyby człowiek dorównywał zwierzęciu nie wymyślałby prochu. Jesteś weganem, czy mięsem, które żre mięso i nawraca innych. Niech inni pozyskają pożywienie, " ... ja kury nie zabiję, jestem za bardzo przejmujący".
~~Hebanowy Berberys napisał(a):A szyneczkę i kiełbaskę jecie? Jeżeli tak, to jaka jest różnica między Wami a myśliwym? Kura, czy świnia nie są bezbronne?Ktoś napisał: ~~iza napisał(a): Dlaczego nazywacie go mordercą?A kim według Ciebie jest ktoś kto strzela do bezbronnego?
~~Kirowy Chaber napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hebanowy Berberys napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~iza napisał(a): Dlaczego nazywacie go mordercą?A kim według Ciebie jest ktoś kto strzela do bezbronnego?
A szyneczkę i kiełbaskę jecie? Jeżeli tak, to jaka jest różnica między Wami a myśliwym? Kura, czy świnia nie są bezbronne?
Własnie nie jemy:)))
Wiec moze jakies prawdziwe argumenty przytoczysz, obrońco morderców? :)
~~Blond Kokoryczka napisał(a): Ludzie..co sie z wami dzieje? Człowiek miał problem ratowania zycia, a Wy jak zawsze gownobórza..bo morderca..bo nie żal..bla bla.. A ty jeden z drgim czym sie zajmujecie ? Tacy swięci zawsze?
~~Kasztanowatordzawy Hibiskus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hebanowy Berberys napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~iza napisał(a): Dlaczego nazywacie go mordercą?A kim według Ciebie jest ktoś kto strzela do bezbronnego?
ignorancja urasta do rangi cnoty? Zwierzę nie posiada broni palnej, za to zmysły ma kilka tysięcy bardziej wrażliwe od człowieka i to jest jego niebagatelna przewaga nad człowiekiem. Gdyby człowiek dorównywał zwierzęciu nie wymyślałby prochu. Jesteś weganem, czy mięsem, które żre mięso i nawraca innych. Niech inni pozyskają pożywienie, " ... ja kury nie zabiję, jestem za bardzo przejmujący".
~~Kirowy Chaber napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hebanowy Berberys napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~iza napisał(a): Dlaczego nazywacie go mordercą?A kim według Ciebie jest ktoś kto strzela do bezbronnego?
A szyneczkę i kiełbaskę jecie? Jeżeli tak, to jaka jest różnica między Wami a myśliwym? Kura, czy świnia nie są bezbronne?