~~8 gwiazdk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Blada Ziuta napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Opalony Piotr napisał(a): Po 1 nie kradnij, to moje hasło.
Po 2 jak kradniesz, to tak żeby nikt nie widział:)
Po 3 jak kradniesz nie zgodnie z procedurami to musisz oddać ,słowa przygłupa Horały .
Napisał wyznawcą koalicji 9*
~~Hmm napisał(a): Czekam na kolejnego kandydata, bo póki co nie ma w kim wybierać
~~Brunatnoruda Jasnota napisał(a): A co z kanalizacją panie burmistrzu? Nawet Nowogrodziec nie jest cały skanalizowany. Wstyd
~~Ceglastobrązowa Scewola napisał(a):Ktoś napisał: ~~8 gwiazdk napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Blada Ziuta napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Opalony Piotr napisał(a): Po 1 nie kradnij, to moje hasło.
Po 2 jak kradniesz, to tak żeby nikt nie widział:)
Po 3 jak kradniesz nie zgodnie z procedurami to musisz oddać ,słowa przygłupa Horały .
Napisał wyznawcą koalicji 9*
Możesz zrobić cwelu mi loda .
~~oni napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hmm napisał(a): Czekam na kolejnego kandydata, bo póki co nie ma w kim wybierać
Potwierdzam , czekamy na 3 kandydata... Tych dwoje to niczego nowego nie zmieni.
~~JP3 napisał(a):Ktoś napisał: ~~oni napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Hmm napisał(a): Czekam na kolejnego kandydata, bo póki co nie ma w kim wybierać
Potwierdzam , czekamy na 3 kandydata... Tych dwoje to niczego nowego nie zmieni.
Też potwierdzam.
To startuj masz mój głos i swój razem 2
~~Zielonkawa Rozplenica napisał(a):Ktoś napisał: ~~JP3 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~oni napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Hmm napisał(a): Czekam na kolejnego kandydata, bo póki co nie ma w kim wybierać
Też potwierdzam.
To startuj masz mój głos i swój razem 2
I jeszcze mój, to już masz 3