~~Ciemnokasztanowy Szczypiorek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladolawendowy Słoneczniczek napisał(a): Niebieska Karta na Policji za przemoc w rodzinie.
To prawda?
Jak on się nie wstydzi kandydować?
Ciekawe, czy teraz jakaś kobieta na niego zaglosuje?
~~Ciekawość napisał(a): A co z podpisem i wyrokiem? Czy ta Pani może startować na burmistrza?
Zawieszony czy umorzony?
Pytam bo mam prawo?
~~Łososiowa Magnolia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnokasztanowy Szczypiorek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladolawendowy Słoneczniczek napisał(a): Niebieska Karta na Policji za przemoc w rodzinie.
To prawda?
Jak on się nie wstydzi kandydować?
Ciekawe, czy teraz jakaś kobieta na niego zaglosuje?
Na bank wszystkie panie zagłosują .
Awanse niektórych pań to były za co a później zwolnienia i odszkodowania z gminnej kasy .
~~oni napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hmm napisał(a): Czekam na kolejnego kandydata, bo póki co nie ma w kim wybierać
Potwierdzam , czekamy na 3 kandydata... Tych dwoje to niczego nowego nie zmieni.
~~Zzz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciekawość napisał(a): A co z podpisem i wyrokiem? Czy ta Pani może startować na burmistrza?
Zawieszony czy umorzony?
Pytam bo mam prawo?
Pytasz bo jesteś od Relicha i mam gdzieś gminę. Liczy się tylko hejt.
~~Brązowozłota Porzeczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zzz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciekawość napisał(a): A co z podpisem i wyrokiem? Czy ta Pani może startować na burmistrza?
Zawieszony czy umorzony?
Pytam bo mam prawo?
A to nie tak, że oboje kandydaci mają nieprawomocne wyroki? Kiedyś o tym dyskutowali na jednej z sesji rady miasta
Mylisz pojęcia Relich na siłę próbował zaszkodzić kandydatce zakładając jej sprawę, jednak Sąd ją uniewinnił prawomocnie ,
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowozłota Porzeczka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zzz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciekawość napisał(a): A co z podpisem i wyrokiem? Czy ta Pani może startować na burmistrza?
Zawieszony czy umorzony?
Pytam bo mam prawo?
A to nie tak, że oboje kandydaci mają nieprawomocne wyroki? Kiedyś o tym dyskutowali na jednej z sesji rady miasta
Mylisz pojęcia Relich na siłę próbował zaszkodzić kandydatce zakładając jej sprawę, jednak Sąd ją uniewinnił prawomocnie ,
Raczej zawiesil wyrok.