Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kto zostanie wójtem gminy Warta Bolesławiecka? - SONDA
~~Wiesław niezalogowany
17 lutego 2024r. o 10:35
Dziękuję, ale ja już mam swojego kandydata i na pewno nie jest nim pan Wis.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Seler niezalogowany
17 lutego 2024r. o 12:26
Szanowna Redakcjo, zamknijcie tę stronę.Tej żenady w wykonaniu kandydatów na urząd nie da się czytać.
~~Mieszkaniec niezalogowany
17 lutego 2024r. o 13:36
Warchoł się nadaje w tej gminie jak startujaca na radną Kurowa. Pato i złodziejstwo w jednej parze. Masakra
~~J24 niezalogowany
17 lutego 2024r. o 14:05
Ani. Wiś ani Warchol się nie nadają do tej funkcji obecny jest doświadczonym samorządowcem - pomaga ludziom dba o drogi to wystarczy porównać Z gmina Gromadka Zagrodno Pielgrzymka jakie są drogi ile jest chodników nowe oświetlenie ledpwe
~~janex2024xd niezalogowany
17 lutego 2024r. o 16:44
Z tych trzech kandydatów wydaje mi się najbardziej odpowiedni obecny Wójt. Nie daj Panie B..e żeby Warc...ł dorwał się do władzy to wam pokaże swoje prawdziwe oblicze. To człowiek fałszywy, kłamca, jedyne co potrafi to faktycznie manipulować osobami słabszymi intelektualnie od siebie bo każdy mądrzejszy z kim probówka się przyjaźnić już go pogonił. A obecny Wójt nie ważne jaką szkołę skończył i czy był komuchem, ważne że sprawuje funkcję już tyle kadencji i robi to naprawdę umiejętnie więc oo co zmieniać coś co się sprawdza.
~~Kasztanowa Wiekuistka niezalogowany
17 lutego 2024r. o 16:48
~~janex2024xd napisał(a): Z tych trzech kandydatów wydaje mi się najbardziej odpowiedni obecny Wójt. Nie daj Panie B..e żeby Warc...ł dorwał się do władzy to wam pokaże swoje prawdziwe oblicze. To człowiek fałszywy, kłamca, jedyne co potrafi to faktycznie manipulować osobami słabszymi intelektualnie od siebie bo każdy mądrzejszy z kim probówka się przyjaźnić już go pogonił. A obecny Wójt nie ważne jaką szkołę skończył i czy był komuchem, ważne że sprawuje funkcję już tyle kadencji i robi to naprawdę umiejętnie więc oo co zmieniać coś co się sprawdza.

~~Wiosenna Sasanka niezalogowany
17 lutego 2024r. o 16:50
~~janex2024xd napisał(a): Z tych trzech kandydatów wydaje mi się najbardziej odpowiedni obecny Wójt. Nie daj Panie B..e żeby Warc...ł dorwał się do władzy to wam pokaże swoje prawdziwe oblicze. To człowiek fałszywy, kłamca, jedyne co potrafi to faktycznie manipulować osobami słabszymi intelektualnie od siebie bo każdy mądrzejszy z kim probówka się przyjaźnić już go pogonił. A obecny Wójt nie ważne jaką szkołę skończył i czy był komuchem, ważne że sprawuje funkcję już tyle kadencji i robi to naprawdę umiejętnie więc oo co zmieniać coś co się sprawdza.

Przestań się Roman wygłupiać.
~~Białawy Perukowiec niezalogowany
17 lutego 2024r. o 18:14

osobami słabszymi intelektualnie- są tacy?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy