Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

piSS...NIEKOŃCZĄCE SIĘ PASMO AFER I AFEREK...

~~Żonkilowa Laurencja niezalogowany
16 lutego 2024r. o 20:34
Wszystkim tym co głosowali na PO zabarać 800+ !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rysiu niezalogowany
16 lutego 2024r. o 20:42
To kumasz Jasiu że jesteś taką niby skarpetką na godnej stopie Lorda?
~~Bananowa Budleja niezalogowany
16 lutego 2024r. o 20:49
~~Żonkilowa Laurencja napisał(a): Wszystkim tym co głosowali na PO zabarać 800+ !

Coś u ciebie z pamięcią kiepsko.
To właśnie PO proponowała jeszcze przed wyborami wprowadzenie 800+ już od czerwca ub. roku a nie dopiero w 2024 r.
PiS się na to nie zgodził.

~~Kirowy Sadziec niezalogowany
16 lutego 2024r. o 20:50

Rysio ale ty kumasz że walisz tu piSSdzielskim szambem?
~~Rysiu niezalogowany
16 lutego 2024r. o 21:01
Myślę Jasiu że skarpetki Lorda jadą na dwa metry, a ty jesteś lewą no bo prawą to nieeeee:)
16 lutego 2024r. o 21:12
wiesz co Rysio?...pozostawię cię w oparach tego smrodu jaki cię otacza bo jak widzę swojsko się w nim czujesz...
nie masz nic do napisania w temacie boś głąb i kmiot w jednym...
masz ze sobą poważny problem ale cóż...nie będę twoim terapeutą bo jesteś już stracony dla myślącego społeczeństwa...;D
a ja dla takich jak ty nie mam czasu...
~~Rysiu niezalogowany
16 lutego 2024r. o 21:17
I Vice versa Jasiu:) baj baj:)
16 lutego 2024r. o 21:23

ale z ciebie głomb...

i vice versa? ...przecież to ty Czytelniku sam zacząłeś do mnie pisać chyba już od drugiej strony....;D
a teraz kiedy napisałem ci wprost że cię ''olewam'' ''zatkało kakało'' i nie wiedziałeś co odpisać?
więc jeszcze raz ...a poszedł ty w piSSdu...;D

''Prezes PiS Jarosław Kaczyński jest absolutnie wściekły na Janusza Wojciechowskiego, komisarza Unii Europejskiej do spraw rolnictwa. Prezes PiS nie mógł się dodzwonić do swojego nominata w Komisji Europejskiej, więc wysłał mu SMS-a, by ten się sam podał do dymisji. Wojciechowski polecenia nie wykonał.''

nie wykonał?????czyli jednym słowem wykonał w stronę ''fiu-rerka'' gest kamińskiego...HAHAHAHAHAHA

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza