Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

piSS...NIEKOŃCZĄCE SIĘ PASMO AFER I AFEREK...

~~Karmelowa Dynia niezalogowany
17 lutego 2024r. o 1:00
Pozwólmy Kaczyńskiemu mówić! Obwoźmy go po rynkach w całej Polsce!
Bo ta jego obsesja antyniemiecka, antytuskowa, to taktyka, która ich kompletnie zawiodła w ostatnich wyborach. I w kolejnych też zawiedzie, tylko jeszcze bardziej.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Migotek niezalogowany
17 lutego 2024r. o 9:57
Kolejna afera PiS brak w zestawie lektur lektury "W dolinie Muminków"
~~Ciemnogranatowa Margerytka niezalogowany
17 lutego 2024r. o 10:04
towarzysz ;D

''Balbina'' o Pegasusie...

''Ja tej listy oczywiście nie znam, bo takich uprawnień nie miałem, nawet kiedy byłem wicepremierem do spraw bezpieczeństwa - stwierdził Kaczyński,'' ;D

'' ale zaraz dodał, że na liście tej są: "szpiedzy albo osoby podejrzewane o szpiegostwo, zwykle Rosjanie lub Białorusini, gangsterzy różnego rodzaju i ludzie obciążeni różnego rodzaju pospolitymi przestępstwami".
;D

a jest tam twój szalony Antek''dron'' czy on nadal (jeszcze) ''kryształowy'' ;D
~~Antoni niezalogowany
17 lutego 2024r. o 11:19
~~Ciemnogranatowa Margerytka napisał(a): towarzysz ;D

''Balbina'' o Pegasusie...

''Ja tej listy oczywiście nie znam, bo takich uprawnień nie miałem, nawet kiedy byłem wicepremierem do spraw bezpieczeństwa - stwierdził Kaczyński,'' ;D

'' ale zaraz dodał, że na liście tej są: "szpiedzy albo osoby podejrzewane o szpiegostwo, zwykle Rosjanie lub Białorusini, gangsterzy różnego rodzaju i ludzie obciążeni różnego rodzaju pospolitymi przestępstwami".
;D

a jest tam twój szalony Antek''dron'' czy on nadal (jeszcze) ''kryształowy'' ;D

Dzień dobry Janku
~~Kredowobiała Nasturcja niezalogowany
17 lutego 2024r. o 12:59
Jak dowiadujemy się nieoficjalnie, już wkrótce prokuratura może przedstawić zarzuty Zbigniewowi Ziobrze oraz Michałowi Wosiowi. Będzie wnioskować o areszt dla obu polityków. Chodzi o nielegalne zakupy oprogramowania Pegasus.

Zarzuty dla Zbigniewa Ziobro oraz Michała Wosia są przygotowywane w związku z ujawnieniem dokumentów, które potwierdzają zakup systemu Pegasus. Za jego pomocą zaatakowano telefony kilku tysięcy przeciwników PiS, w tym adwokatów, szefa sztabu wyborczego PO, wykradając mu materiały i fałszując korespondencję oraz dziennikarzy i polityków.

Państwo PiS dokonywało włamań na telefony w celu zbierania haków, bo taką metodą posługiwał się Jarosław Kaczyński, który chciał wiedzieć co się o nim mówi i myśli. Zakup Pegausa był nielegalny, bo sfinansowano go ze środków na pomoc ofiarom przestępstw a w polskim prawie nie było i nadal nie ma przepisów, które pozwalają takie coś kupować i potem używać.

Zarzuty mają dodać także Mariusz Kamiński oraz Maciej Wąsik, którzy korzystali z oprogramowania. Tutaj może też dojść zarzut współpracy z obcym wywiadem, bowiem dane z Pegasusa były przechowywane na serwerach w Izraelu.

Tymczasem Ziobro uciekł z Polski.
~~Wyborca PO niezalogowany
17 lutego 2024r. o 14:06
Kolejna afera PiS, wybudowanie przekopu do Elbląga............a to nie .............. .pomyliłem się to już było
~~Pryzmat niezalogowany
17 lutego 2024r. o 14:09
Tak samo jak z koniem, nie ma sensu kopać się z bolszewikiem
~~Kredowobiała Nasturcja niezalogowany
17 lutego 2024r. o 14:14
Wybudowali przekop dla żaglówek, bo "zapomnieli" pogłębić tor wodny do Elbląga.

Potem zażądali kasy od Elbląga za ten tor wodny. Dopiero Donek znalazł siano w budżecie.

Kwiiii, kwiiii, kwiiii... Przegrywy z Konfy XD
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy