~~Żółta Pernecja napisał(a): TAK PATRZAC OD CHYBA 2 LAT POJAWIAJA SIE BARDZO POCZYTNE INFORMACJE TE ZŁE, TAK JAK BY WSZYS
CY CZEKALI NA TO CO ZLEGO SIE DZIALO ALBO CO ZLEGO SIE DZIEJE, CO SIE STALO Z TYMI INFORMACJAMI? CZY TYLKO JEST ZLE? PANDEMIA? ZLE, IMIGRANCI ZLE, W LASACH SZKODNIKI ZLE TO BEDZIEMY PRYSKAC CHEMIA TAK JAK BY TYCH SZKODNIKOW NIE BYLO OD KILKUDZIESIECIU LAT, CALY CZAS WCISKA SIE NAM TA CIEMNOTE, WERYFIKUJCIE WSZYSTKIE BZDURNE INFORMACJE
~~Donald Tusk Prawdziwy Niemiec napisał(a): ACHTUNG!!! Program 500 imigrantów plus dla kazdej polskiej miejscowosci, 100% faceci. Umiescimy ich w domach polskich mezczyzn, z dostepem do ich majatku, zony i córeek. A Polscy faceci do obozów pracy. Tak wam dziekuje, ze glosowaliscie na mnie....my mój rzad dalej nie wiemy, jak mozna byc takim zj33...nym jak wy i na takich zdrajców glosowac. Buhehe
~~Donald Tusk Prawdziwy Niemiec napisał(a): ACHTUNG!!! Program 500 imigrantów plus dla kazdej polskiej miejscowosci, 100% faceci. Umiescimy ich w domach polskich mezczyzn, z dostepem do ich majatku, zony i córeek. A Polscy faceci do obozów pracy. Tak wam dziekuje, ze glosowaliscie na mnie....my mój rzad dalej nie wiemy, jak mozna byc takim zj33...nym jak wy i na takich zdrajców glosowac. Buhehe
~~pytanie 2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Donald Tusk Prawdziwy Niemiec napisał(a): ACHTUNG!!! Program 500 imigrantów plus dla kazdej polskiej miejscowosci, 100% faceci. Umiescimy ich w domach polskich mezczyzn, z dostepem do ich majatku, zony i córeek. A Polscy faceci do obozów pracy. Tak wam dziekuje, ze glosowaliscie na mnie....my mój rzad dalej nie wiemy, jak mozna byc takim zj33...nym jak wy i na takich zdrajców glosowac. Buhehe
Twoja matka obsłużyła by emigranta ?
~~pytanie 2 napisał(a):
Twoja matka obsłużyła by emigranta ?