Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Krzysztof Król kandydatem na wójta Gromadki
~~und niezalogowany
5 kwietnia 2024r. o 7:09
Hałki nam tsza.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zgniłozielony Buk niezalogowany
5 kwietnia 2024r. o 8:28
Chałki
~~Piotrek niezalogowany
5 kwietnia 2024r. o 9:20
~~Wicia napisał(a): Pamiętam jak jaszcze niedawno Wójt Kawka do Pisowców się przymilał, jak starał się o dotacje to pozował z posłem Pogodą, po festynach oprowadzał, do zdjęć pozował, Kawka to też Pisowiec.

On się przymila tam, gdzie widzi dla Siebie korzyści .Typowa postawa karierowicza. W kościele też nie gra dla przyjemności.
~~Karmazynowa Nasturcja niezalogowany
5 kwietnia 2024r. o 11:59
Panie Wójcie, czy uważa Pan, że jest to dobre dla mieszkańców, aby Pana zastępca, a tak naprawdę zwierzchnik - Pan Tomasz startował do powiatu? Jako mieszkaniec Bolesławca nie wspiera naszej Gminy, tylko kolesi z układu bolesławieckiego.
~~Karol niezalogowany
5 kwietnia 2024r. o 14:46
~~Karmazynowa Nasturcja napisał(a): Panie Wójcie, czy uważa Pan, że jest to dobre dla mieszkańców, aby Pana zastępca, a tak naprawdę zwierzchnik - Pan Tomasz startował do powiatu? Jako mieszkaniec Bolesławca nie wspiera naszej Gminy, tylko kolesi z układu bolesławieckiego.

Nie martw się. Nie wybiorą tego Tomasza .Jego los w rękach jednego z kandydatów na wójta gminy Gromadka. Zresztą,dość się nasekretarzył w naszej gminie .

~~Czarnawa Czeremcha niezalogowany
5 kwietnia 2024r. o 15:48
Mam nadzieję, że ludzie też się obudzą i nie będą głosować na kogoś, kto nawet nie mieszka w Naszej gminie! A rządzi gminą i obecnym Wójtem. Dlatego tak mocno Pan Sekretarz popiera obecnego Wójta, bo wie że przy Nim władza jest w Jego rękach. A
z Królem nie pójdzie Mu tak łatwo
~~Kanarkowy Winobluszcz niezalogowany
5 kwietnia 2024r. o 15:57
Mam nadzieję że jak wygra Król to pogoni specjalistę od ekologicznych szamb.
~~A niezalogowany
5 kwietnia 2024r. o 16:52
A ja zagłosuję na Pana sekretarza.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.