~~Brązowa Rozplenica napisał(a): Ktoś napisał: ~~Pomarańczowoczerwona Kalmia napisał(a): Jestem osobą raczej młodą :) Nie rozumiem dlaczego w Gromadce głosujemy na dinozaury PRLu. Ich motywacją jest dorobienie do emerytury, załatwienie pracy w gminie dla dzieci i rodziny, zapałnienie sobie nadmiaru czasu, bo nudno być emerytem. Zagłosujmy na młodych, na kobiety. Zmieńmy beton PRLu na młodość i nowoczesność.
Krzysztof Król powinien dostać szansę od wyborców. Może będzie trzeci kandydat, lub trzecia ale na Kawkę nie będziemy głosować. Radnych także musimy odmłodzić
To może zacznijcie jako młodzi coś robić dla społeczeństwa i startujcie w wyborach. Bo wylewanie żali na forum nic nie zmieni. Ale wy wyznajecie zasade " weźmy się i zróbcie"
Zasze znajdzie się stały, stary bywalec co neguje mi zniechęci młodych. Przecież ktoś wcześniej pisał, że chcą młodzi coś zrobić, zmienić wystarczy odmładzać radę i wójta , ale jak wybierzecie starych i starego wójta to nie miejcie pretensji, że młodzi nic nie robią.
Zawsze ta stara odwieczna śpiewka, co młodzi mają robić za swoje a wy za nasze?
Stare dziady, hipokryci, kłamcy, plotkarze paszli won, nie mogę na was patrzeć jak pchacie się na scenę, do stołu prezydialnego i szemracie sobie do ucha. Tfu.