Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Krzysztof Król kandydatem na wójta Gromadki
~~Morski Niecierpek niezalogowany
4 marca 2024r. o 17:09
~~Karolina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rdzawy Dziurawiec napisał(a): Napiszcie wreszcie kto jest kto z tych kandydatów na wójta i radnych. Kto to były działacz PZPR, kto powiązany rodzinnie z Kawką a kto z Królem. Ludzie powinni znać układziki i przyszłe koneksje.

Całe ptactwo z gminy będzie za wyborem jednego z kandydatów. To są powiązania rodzinne. To sporo głosów, mimo że kandydat to słabeusz. W przypadku drugiego głosować będą na niego Ci , którzy nie lubią tego pierwszego.

Czyli rodzinka kontra reszta gminy.
Cała prawda i nepotyzm.
Głosujemy na Pana Króla!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zenek niezalogowany
4 marca 2024r. o 17:14
~~Baśka napisał(a): Dlaczego młodzi nie chcą kandydować na wójta i radnych w naszej gminie Gromadka? Nikt im tego prawa nie odbiera.

Przecież niejednokrotnie kandydowali, stare dziady zawsze ich opluli, skrytykowali i swoich wsadzili.
Więc w czym problem?
Nie macie na kogo pluć?
Plujcie na siebie nawzajem.
~~PAP niezalogowany
4 marca 2024r. o 17:19
oprych napisał(a): Jak już kiedyś pisałem : Młodego wójta to my już mieliśmy.

I dzisiaj jest starostą.
Zawsze narzekacie na młodych a później jak poza Gromadką dostaną się na jakieś ważne stanowisko to mu w tyłek wchodzicie.
~~kaem niezalogowany
4 marca 2024r. o 17:21
Nie czytałem Was dni kilka.
Teraz przeczytałem.
I nie wiem, śmiać się czy płakać ... jest mianowicie kilka rozsądnych, merytorycznych wpisów, dominuje jednak ton paskudny, juszący, podburzający, dzielący. Sporo plot i pomówień.
Dlaczego? Dlaczego zamiast merytorycznie rozmawiać o sprawach gminy przy okazji kampanii wyborczej, dominuje małość i półprawdy, zwłaszcza półprawdy.
Dlaczego nie padło ani zdanie o tym, że także tytułowy bohater tego wątku mocno się kojarzy z jedną z partii politycznych wciąż obecną na scenie ?
I kolejne dlaczego ? Dotąd zauważyłem ledwie dwóch rozmówców zarejestrowanych ( w tym siebie).
Łatwiej jest rzucać kalumnie, gdy ma się poczucie anonimowości?? Bezkarności?

Pamiętajcie proszę że to forum publiczne i mogą Was czytać tysiące osób zewsząd. pisząc ważcie zatem słowa, a poglądy i opinie podpierajcie faktami bądź logicznym wywodem. Inaczej wiele postów ociera się o śmieszność. A to nie jest fajna reklama. Ani dla autorów, ani dla gminy.

~~Teo niezalogowany
4 marca 2024r. o 17:29
Oj Krzysiek, nic nowego nie napisałeś, jak zwykle. Masło maślane, wszyscy wiemy, że Kawkę popierasz i PO.
PiS-PO jedno zło.
~~Fiołkowy Przetacznik niezalogowany
4 marca 2024r. o 17:38
Do ~kaem
Co ty wypisujesz. Niby nie plujesz a plujesz. Zaloguj się człowieku bo pachniesz gniazdem ptaka, na którego ludzie już patrzeć nie mogą. Jak bym czytała notatkę przodowników pracy z PZPR.
22745
oprych
4 marca 2024r. o 18:15
~~PAP napisał(a):
Ktoś napisał: oprych napisał(a): Jak już kiedyś pisałem : Młodego wójta to my już mieliśmy.

I dzisiaj jest starostą.
Zawsze narzekacie na młodych a później jak poza Gromadką dostaną się na jakieś ważne stanowisko to mu w tyłek wchodzicie.

No właśnie.
Dla gminy nic nie zrobił. Była mu potrzebna tylko jako odskocznia do dalszej kariery.
~~Orzechowy Tulipan niezalogowany
4 marca 2024r. o 18:25
Jak sobie przypominam to gostek o pseudo ~kaem strasznie tu opluwał Pana Darka Pawkliszczy. Och, lata lecą a słoma nadal z butów wystaje...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Media Expert zaprasza