Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Krzysztof Król kandydatem na wójta Gromadki
~~Teo niezalogowany
4 marca 2024r. o 19:04
Pomyślałem, że chyba rodzina z Modłej, wspierająca PiS i tym razem wystawiła kandydata na wójta. I chyba wiem który to jest, upewnię się jak zobaczę listę kandydatów na radnych z tego komitetu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~und z córkami niezalogowany
4 marca 2024r. o 19:14
Hałka łyknie wszystkich jak bocian żabę
~~Mieszkaniec Gromadki niezalogowany
4 marca 2024r. o 19:15
oprych napisał(a):
Ktoś napisał: ~~PAP napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: oprych napisał(a): Jak już kiedyś pisałem : Młodego wójta to my już mieliśmy.

I dzisiaj jest starostą.
Zawsze narzekacie na młodych a później jak poza Gromadką dostaną się na jakieś ważne stanowisko to mu w tyłek wchodzicie.

No właśnie.
Dla gminy nic nie zrobił. Była mu potrzebna tylko jako odskocznia do dalszej kariery.

A strefa?
Jest, czy jej nie ma? Są pieniądze w budżecie dzięki temu?
Nową szkołę postawił ? Kanalizację w Osłej kto zrobił, wodociągi do Wierzbowej to też on. No tak wiejska plotka mówi co innego. Mi też się naraził, bo matrony słuchał.
~~Cynobrowa Szachownica niezalogowany
4 marca 2024r. o 20:58
Już niebawem napiszemy jakie koneksje łączą kandydatów i radnych. Kto rodzinka a kto kolega z PZPR. Taki gminny kogiel-mogiel. :)
Stawiamy na młodych. Czas zmian.
Jeżeli masz mniej niż 45 lat głosuj na młodego człowieka.
Trzeci kandydat nadchodzi....
~~gminny chłopak niezalogowany
5 marca 2024r. o 6:55
We wsiach naszej gminy pokazały się kołki geodezyjne,niby mają oznaczać wkrótce kładzenie asfaltu.Cieszą sięJózki,Wasylki,Piotroszki i.t.p,nawet już polubili RYSIA!A to nic innego jak"KOŁKI WYBORCZE" wymysł sztabu wyborczego R K. Co na to KRZYŚ i jego sztab? Jak narazie jest 1:0 dla RYSIA !
~~Morska Sanwitalia niezalogowany
5 marca 2024r. o 7:14
~~Cynobrowa Szachownica napisał(a): Już niebawem napiszemy jakie koneksje łączą kandydatów i radnych. Kto rodzinka a kto kolega z PZPR. Taki gminny kogiel-mogiel. :)
Stawiamy na młodych. Czas zmian.
Jeżeli masz mniej niż 45 lat głosuj na młodego człowieka.
Trzeci kandydat nadchodzi....

Mam więcej niż 45 lat i właśnie dlatego zagłosuję na młodego człowieka.
Radnych weteranów od paru kadencji przyklejonych do stołków,a i takiego co to niby nas reprezentuje,a nawet na terenie gminy nie mieszka skreślam od razu.
~~Franijo niezalogowany
5 marca 2024r. o 8:03
Zameldował się u wujka Władka, to może na Władka należy głosować?
~~Brązowawy Kaczeniec niezalogowany
5 marca 2024r. o 11:56
~~Franijo napisał(a): Zameldował się u wujka Władka, to może na Władka należy głosować?

Należy zignorować wybory tak jak radni i wójt ignorują mieszkańców gminy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza