Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Krzysztof Król kandydatem na wójta Gromadki
~~Malinka niezalogowany
20 marca 2024r. o 6:54
Panie wójcie czy tak trudno oznakować samochód gminny aby pan i inni nie jeździli nim po pracy nawet w wolne dni i załatwiali swoje prywatne sprawy . każdy z nas wie że pan i inni używacie samochodu który został zakupiony z naszych podatków niech będzie pan i inni uczciwi i jeździjcie swoimi prywatnymi samochodami pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zbychu niezalogowany
20 marca 2024r. o 7:40
Dajcie mi służbowe auto, 20 tys. wypłaty i proszę mnie nie rozliczać z niczego. A zwłaszcza ze stołówki za 1,5 miliona, remizy za kilka milionów itp.
Ja też chcę być wójtem.
Co wy na to?
~~Ziemistoszara Wierzba niezalogowany
20 marca 2024r. o 7:43
Panie Kawka, powinien pan także pościągać plakaty wydrukowane w domu kultury w Gromadce. Nie życzę sobie, jako podatnik, być sponsorem pana nieudolnej kampanii wyborczej.
~~Limonkowa Liatra niezalogowany
20 marca 2024r. o 7:44
~~Zbychu napisał(a): Dajcie mi służbowe auto, 20 tys. wypłaty i proszę mnie nie rozliczać z niczego. A zwłaszcza ze stołówki za 1,5 miliona, remizy za kilka milionów itp.
Ja też chcę być wójtem.
Co wy na to?

Niestety za głupi jesteś a na głupotę nie ma rady. Ale było startować a nie się teraz użalać incognito nieudaczniku .
~~Bury niezalogowany
20 marca 2024r. o 7:54
~~Limonkowa Liatra napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zbychu napisał(a): Dajcie mi służbowe auto, 20 tys. wypłaty i proszę mnie nie rozliczać z niczego. A zwłaszcza ze stołówki za 1,5 miliona, remizy za kilka milionów itp.
Ja też chcę być wójtem.
Co wy na to?

Niestety za głupi jesteś a na głupotę nie ma rady. Ale było startować a nie się teraz użalać incognito nieudaczniku .

A ty nie krytykujesz incognito ? Sam/sama jesteś nieudacznikiem.
~~strażak Sam niezalogowany
20 marca 2024r. o 8:38
Królu złoty ,z tymi szeroko otwartymi dla Ciebie drzwiami to przesada,jak będziesz w Wierzbowej u druhów Sztefana i jego młodego , to uważaj na bombę biologiczą (czyt.szambo tzw.ekologiczne).Mieści się u nich w środku wsi i śmierdzi na pół wsi . To jedno z kilkunastu śmierdzieli ,które zafundowała im gmina za Twoją zgodą a pomysłem sekretarza gminy,byłego wójta i sołtysa Wierzbowej. To chańba i wstyd ! Kiedyś tak śmierdziała Krzyżowa.Dobrze,że wójt Kawka dostrzegł to marnotractwo i musi i chce wszystko to zmieniać.Nasze pieniądze poszły w śmierdzące szamba,.
~~Sokrates niezalogowany
20 marca 2024r. o 8:47
Żeby coś w Gromadce się zmieniło na lepsze trzeba rozje...ać istniejący układ który jest u nas od dekad.
Niestety jest to prawie awykonalne, Kawka jest przedłużeniem tego układu nieudaczników.
Mimo wszystko musimy próbować.
Pozdrawiam.
~~podatnik niezalogowany
20 marca 2024r. o 9:21
Około 800 tyś.złotych poszło w to śmierdzące dzieło panów sekretarza gminy,przewodniczącego rady i sołtysa Wierzbowej.Niema możliwości narazie ich rozliczyć.Nie wybierajmy tych osób w tych wtych wyborach !!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Media Expert zaprasza