Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Krzysztof Król kandydatem na wójta Gromadki
~~Prezydent Bożejowic niezalogowany
21 marca 2024r. o 16:39
Pakuj manatki i jedź na wczasy do Gromadki (jagody ,borówki ,grzyby ,kozie sery)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtoszara Lawenda niezalogowany
21 marca 2024r. o 17:46
Czy to prawda, czy plotka,że nie było konkursu na Dyrektora Domu Kultury?
Czy chętnych nie było?
Jeśli było bez konkursu to podpada pod paragraf tak jak te plakaty drukowane w domu kultury?
~~Brązowoszary Żółwik niezalogowany
21 marca 2024r. o 18:08
Jak Król wygra, to nie jedno szambo Kawce wybije. Plakaty, zatrudnienie rodziny, konkursy na stanowiska, likwidacje szkół, sołectwa, układy powiatowe. Będzie grubo.
Trzeba skończyć z tym układem zamkniętym w Gromadce. Od 30 lat te same nazwiska. Czas wybrać młodsze pokolenie, które nie jest umoczone, jak dawny PRL.
Kawka mógłby uczyć się od poprzednika, ale widać, że jest niewyuczalny.
Niby człowiek wiedział, ale się łudził.
~~und z córkami niezalogowany
21 marca 2024r. o 18:16
~~Żółtoszara Lawenda napisał(a): Czy to prawda, czy plotka,że nie było konkursu na Dyrektora Domu Kultury?
Czy chętnych nie było?
Jeśli było bez konkursu to podpada pod paragraf tak jak te plakaty drukowane w domu kultury?

Nie masz wieśniaku interneta ,czy myślisz że to Hałka ma to wszystko wyjaśnić ??Padlina się uaktywniła !!!
~~Nadżółkła Portulaka niezalogowany
21 marca 2024r. o 18:49
~~Brązowoszary Żółwik napisał(a): Jak Król wygra, to nie jedno szambo Kawce wybije. Plakaty, zatrudnienie rodziny, konkursy na stanowiska, likwidacje szkół, sołectwa, układy powiatowe. Będzie grubo.
Trzeba skończyć z tym układem zamkniętym w Gromadce. Od 30 lat te same nazwiska. Czas wybrać młodsze pokolenie, które nie jest umoczone, jak dawny PRL.
Kawka mógłby uczyć się od poprzednika, ale widać, że jest niewyuczalny.
Niby człowiek wiedział, ale się łudził.

Ale chyba nie wiesz co piszesz bo krol tez jest z tego układu jak juz:-)
~~Zygmunt niezalogowany
21 marca 2024r. o 20:47
Czy wójtem naszej gminy Gromadka będzie Pan K.,czy też drugi Pan K. to nic nie da i nic się nie zmieni na lepsze. Nie mam kanalizacji , nie mam drogi asfaltowej , ale podatki płacę jak wszyscy. Takich jak ja są dziesiątki. Nie wierzę też ,że ktoś ten stan rzeczy zmieni. Nowy wójt powinien dokonać inwentaryzacji gminy by poznać potrzeby mieszkańców i ich problemy, a następnie próbować je rozwiązać.
~~Lawendowy Kuklik niezalogowany
21 marca 2024r. o 21:14
~~Żółtoszara Lawenda napisał(a): Czy to prawda, czy plotka,że nie było konkursu na Dyrektora Domu Kultury?
Czy chętnych nie było?

W jakiej ty dziurze mieszkasz? Na stronie gminy było ogłoszenie o konkursie, na ostatniej sesji było sprawozdanie z przeprowadzonego konkursu na nabór dyrektora. Obejrzyj, to się dowiesz.
~~Jasnopopielata Bylica niezalogowany
21 marca 2024r. o 23:47
~~Zygmunt napisał(a): Czy wójtem naszej gminy Gromadka będzie Pan K.,czy też drugi Pan K. to nic nie da i nic się nie zmieni na lepsze. Nie mam kanalizacji , nie mam drogi asfaltowej , ale podatki płacę jak wszyscy. Takich jak ja są dziesiątki. Nie wierzę też ,że ktoś ten stan rzeczy zmieni. Nowy wójt powinien dokonać inwentaryzacji gminy by poznać potrzeby mieszkańców i ich problemy, a następnie próbować je rozwiązać.

Ścieżkę będziesz miał rowerową za 20 baniek i musi ci starczyć. Jak i Kawka ją chciał tak i Król za nia zagłosował. A Twoja kanalizacja i drogi moga poczekać..................
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza