~~John napisał(a): Ścieżka miała już być za Pawliszczego i nic z tego nie wyszło, podobnie będzie teraz bo grunt jest kolejowy a kolej nie chce się tego pozbyć. Więc jak ktoś chce realizować jakiś projekt powinien wcześniej przejąć teren, bo dzierżawa przy takiej inwestycji to strata czasu i pieniędzy.
~~Srebrzystobiała Dabecja napisał(a):Ktoś napisał: ~~John napisał(a): Ścieżka miała już być za Pawliszczego i nic z tego nie wyszło, podobnie będzie teraz bo grunt jest kolejowy a kolej nie chce się tego pozbyć. Więc jak ktoś chce realizować jakiś projekt powinien wcześniej przejąć teren, bo dzierżawa przy takiej inwestycji to strata czasu i pieniędzy.
Dokładnie , miała być za Pawliszczego i PKP nie sprzedało gruntu , bo nie sprzedaje ,ale bardzo chętnie dzierżawi i tak to jest w tym przypadku. Byłem przy ustaleniach , więc wiem ,że teraz to wszystko jest ogarnięte. Największe perturbacje były z mostami, przepustami , itp. Bo to były brubsze tematy.
Powinno być fajnie.
~~John napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrzystobiała Dabecja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~John napisał(a): Ścieżka miała już być za Pawliszczego i nic z tego nie wyszło, podobnie będzie teraz bo grunt jest kolejowy a kolej nie chce się tego pozbyć. Więc jak ktoś chce realizować jakiś projekt powinien wcześniej przejąć teren, bo dzierżawa przy takiej inwestycji to strata czasu i pieniędzy.
Dokładnie , miała być za Pawliszczego i PKP nie sprzedało gruntu , bo nie sprzedaje ,ale bardzo chętnie dzierżawi i tak to jest w tym przypadku. Byłem przy ustaleniach , więc wiem ,że teraz to wszystko jest ogarnięte. Największe perturbacje były z mostami, przepustami , itp. Bo to były brubsze tematy.
Powinno być fajnie.
Nie mam czasu na przejażdżki rowerowe więc nie jest to dla mnie potrzebne, bardziej potrzebuję dróg i kanalizacji, podobnie jeżeli chodzi o przedszkola i szkoły.
Nie wierzcie w To że Krzysiu wam szkoły odbuduje po prostu jest to nie ekonomiczne musicie więcej dzieci robic;-]A Krzysia bzdur nie słuchajcie to tylko gadaniem.
~~PAP napisał(a): Bogiem się nie zastawiajcie, bo na pewno w niego nie wierzycie.[/c~~PAP napisał(a): Bogiem się nie zastawiajcie, bo na pewno w niego nie wierzycie.
Święty wierzy na pewno:-)+²
~~Jutek napisał(a):Ktoś napisał: ~~PAP napisał(a): Bogiem się nie zastawiajcie, bo na pewno w niego nie wierzycie.[/cKtoś napisał: ~~PAP napisał(a): Bogiem się nie zastawiajcie, bo na pewno w niego nie wierzycie.
Święty wierzy na pewno:-)+²
Wszyscy święci chodzą uśmiechnięci, nawet ona jest zadowolona. Jak bierze dietę w powiecie.
Ha ha
Wszyscy wiemy, że chodzi tylko o kasę a nie o to kto jaki jest i co zrobi, bo zrobił za nasze, nie za swoje, on tylko bierze wynagrodzenie, lub dietę.