~~Płowoszara Gęsiówka napisał(a): Jest taki program w tv polacy za granicą 99% nie zamierza wracać do kraju,ale głosować chcą, jak mam żyć w tym kraju.Ludzie obudzcie się przestancie wybierać wyborach emerytów.Całe życie czerwony przy korycie a teraz bezpatyjni.
~~Ciemnofioletowa Gęsiówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płowoszara Gęsiówka napisał(a): Jest taki program w tv polacy za granicą 99% nie zamierza wracać do kraju,ale głosować chcą, jak mam żyć w tym kraju.Ludzie obudzcie się przestancie wybierać wyborach emerytów.Całe życie czerwony przy korycie a teraz bezpatyjni.
nikt mieszkający poza granicami kraju ponad dwa lata nie powinien mieć prawa do głosu w jakichkolwiek wyborach...
kompletnie nikt ...
niech sobie głosują w ''hamerykach'' i swoich ''faterlandach''...HAHAHAHAHA
~~Ciemnofioletowa Gęsiówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płowoszara Gęsiówka napisał(a): Jest taki program w tv polacy za granicą 99% nie zamierza wracać do kraju,ale głosować chcą, jak mam żyć w tym kraju.Ludzie obudzcie się przestancie wybierać wyborach emerytów.Całe życie czerwony przy korycie a teraz bezpatyjni.
nikt mieszkający poza granicami kraju ponad dwa lata nie powinien mieć prawa do głosu w jakichkolwiek wyborach...
kompletnie nikt ...
niech sobie głosują w ''hamerykach'' i swoich ''faterlandach''...HAHAHAHAHA