~~Sinoniebieski Rozchodnik napisał(a): Panie redaktorze. To co Pan napisał to zwykła hipokryzja. "Puszczacie" tak okropne wpisy hejterów w okresie przedwyborczym a teraz ze względu na to,że konkurencja wytknęła Wam udział w finansowaniu kampanii w pieniędzy publicznych stracie się być "czyści jak łza". Wszystkie moje wpisy modę podpisać imieniem i nazwiskiem. Biorę odpowiedzialność za każde słowo, które napisałem. Stanęliście po jednej stronie muru politycznego w Bolesławcu i proszę się nie dziwić, że ludzie to wyniuchali. Komentowanie wydarzeń to przywilej, który podbija Wam oglądalność i wycenę finansową portalu na rynku. Po tym co Pan napisał nie mam zamiaru uczestniczyć w tej ustawce.
~~Ciemnofioletowa Aralia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sinoniebieski Rozchodnik napisał(a): Panie redaktorze. To co Pan napisał to zwykła hipokryzja. "Puszczacie" tak okropne wpisy hejterów w okresie przedwyborczym a teraz ze względu na to,że konkurencja wytknęła Wam udział w finansowaniu kampanii w pieniędzy publicznych stracie się być "czyści jak łza". Wszystkie moje wpisy modę podpisać imieniem i nazwiskiem. Biorę odpowiedzialność za każde słowo, które napisałem. Stanęliście po jednej stronie muru politycznego w Bolesławcu i proszę się nie dziwić, że ludzie to wyniuchali. Komentowanie wydarzeń to przywilej, który podbija Wam oglądalność i wycenę finansową portalu na rynku. Po tym co Pan napisał nie mam zamiaru uczestniczyć w tej ustawce.
W punkt 100 / 100