~~znajomy nawet niedawny napisał(a): No i po co się tłumaczysz notoryczny kłamco? Już dawno straciłeś tu reszki jakiejkolwiek wiarygodności. A teraz zrób sobie screena i migiem na Policję .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~znajomy nawet niedawny napisał(a): No i po co się tłumaczysz notoryczny kłamco? Już dawno straciłeś tu reszki jakiejkolwiek wiarygodności. A teraz zrób sobie screena i migiem na Policję .
Weź i wreszcie pogódź się z własnym mózgiem , ja o tobie nic nie napiszę , o tchórzach nie ma tematu na forum .
Serdeczne pozdrowienia " niedawny znajomy " .
~~Ciemnoszara Liatra napisał(a): a ja tam spokojnie poczekam na Lucjana...
nadal czekam też na to by mordo-rator opublikował moją odpowiedź trmu kłamcy i manipulantowi...
mnie się nie śpieszy bo jak powiedział kiedyś ktoś dzisiaj uznawany za człowieka o wielkiej mądrości - cierpliwość jest domeną ludzi mądrych...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoszara Liatra napisał(a): a ja tam spokojnie poczekam na Lucjana...
nadal czekam też na to by mordo-rator opublikował moją odpowiedź trmu kłamcy i manipulantowi...
mnie się nie śpieszy bo jak powiedział kiedyś ktoś dzisiaj uznawany za człowieka o wielkiej mądrości - cierpliwość jest domeną ludzi mądrych...
Nie wal z nerwów dwukrotnie w - " Opublikuj wypowiedź ."
~~PRL napisał(a): Kolejne kartki z życiorysu Lucjana. To jeszcze przypomnij jak to wysłali cię na szkółkę podoficerską . Ciekawe za jakie zasługi. A musiały być znaczne.
M21W2 napisał(a): Jak mnie cieszą wściekłe ataki wydymanych zwolenników koalicji 13 grudnia .
Już nie ma ośmiu gwiazdek , jest pięć i trzy koniczynki .
Już lewackie bojówki nie oblewają farbami biur posłów PiS tylko biura posłów PSL .
~~sąsiad napisał(a): Weź się starcze za porządki , odstaw komputer , zgłosiłem twoje obejście do straży gminnej i straży pożarnej .Nie ma ,, wolność Lucku w swoim domku". !