~~Ciemnoszara Liatra napisał(a): Lucjan ...odpowiedz mi na jedno bo po tym wylewie łgarstw i manipulacji zastanawia mnie jedno...
po jakiego ''wuja '' to ty do mnie dzwonisz a nie ja do ciebie?
~~Ciemnoszara Liatra napisał(a): Lucjan ...odpowiedz mi na jedno bo po tym wylewie łgarstw i manipulacji zastanawia mnie jedno...
po jakiego ''wuja '' to ty do mnie dzwonisz a nie ja do ciebie?
Po kiego wuja mnie atakujesz kłamstwami , zadzwoniłem bo nie chciałem na forum ciągnąć tematu o tym oszczercy "moim dawnym znajomym ".
Powiedziałem tobie jak człowiekowi co i jak było a ty co , nie mogłeś się powstrzymać dołączyłeś do oszczekiwaczy .
Po kiego wuja pisałeś że rozmawialiśmy .
Ja mam odwagę zadzwonić i wyjaśnić tobie coś czego nie chcę ciągnąć na forum , tobie tej odwagi brak , wolisz pod kilkoma
pseudonimami mnie bezczelnie atakować przy pomocy kłamstw i oszczerstw .
Dałeś mi tym wpisem że nie mo0żna ciebie potraktować jak normalnego człowieka , porozmawiać jak człowiek z człowiekiem , wybrałeś bełkot na mój temat na forum , już nie będzie telefonu nie do ciebie nienawistniku .
Podczas rozmowy telefonicznej jesteś bardzo eleganckim rozmówcą , przy klawiaturze zmieniasz się nie do poznania .
Dopisane 23.07.2024r. o godz. 17:57:
~~Ciemnoszara Liatra napisał(a): wracam na leżak a ty łgarzu przemyśl swoje idio.ty.czne postępowanie...;D
I vice versa .