~~Złotordzawa Cebula napisał(a): Lucuś ...zapomniałeś o lekach?
na mnie się poznali? a Jurek -twój brat bo też ma problemy z zalogowaniem chociaż tak prosił o przywrócenie możliwości ...:
za co ''dostał kopa''?
~~Złotordzawa Cebula napisał(a): kiedy ja odpisuję na twój post wspominając o jego chamstwie jakby na potwierdzenie tego twój Lucuś znowu wyzywa mnie od ''bydlaków'' ;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotordzawa Cebula napisał(a): wój Lucuś jakim prawem nie tylko powiela niesprawdzone fakty a wyzywał mnie od ''parów''
Cebulo , jak ja tobie napisałem dlaczego brata wyzywasz od folksdojczy usprawiediwiałeś się tym że to nie ty pierwszy tak brata wyzywałeś , ty tylko powtórzyłeś , nie będę ci przypominał kto nazywał ciebie Parówą bo ty nawet zmarłego wyzywasz to jest to za co zasługujesz aby pisać o tobie jako kanalii i hipokrycie .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotordzawa Cebula napisał(a): Lucuś ...zapomniałeś o lekach?
na mnie się poznali? a Jurek -twój brat bo też ma problemy z zalogowaniem chociaż tak prosił o przywrócenie możliwości ...:
za co ''dostał kopa''?
Cebulo , jak byś nie wiedział to Jurek i ja to dwie inne osoby i osobowości , Jurek tobie nie zarzuca że dostałeś kopniaki , jak chcesz wiedzieć dlaczego on nie może się zalogować pytaj jego .
Dopisane 24.07.2024r. o godz. 11:45:Ktoś napisał: ~~Złotordzawa Cebula napisał(a): kiedy ja odpisuję na twój post wspominając o jego chamstwie jakby na potwierdzenie tego twój Lucuś znowu wyzywa mnie od ''bydlaków'' ;D
Za ilu tu piszesz , jakiś bydlak ( czyżbyś to był ty ) nazwał mnie chamem dostał adekwatną odpowiedź .
tylko nie pisz nieuku że to kolejny twój ''synonim'' jak ten wczorajszy z ''pajacem'' ;D
a kto to jest to musisz przeprowadzić ''ślidztwo'' ..;D
~~Złotordzawa Cebula napisał(a): no właśnie Lucuś ...ta łajza pisała do mnie ''parówo'' ty nie tylko nie zaprzeczałeś ,nie krytykowałeś tej łajzy a wręcz go za to chwaliłeś...
zmarłego?...kiedy jeszcze żył tak samo go określałem ...nawet bardziej obrazowo...;D
~~Złotordzawa Cebula napisał(a): tylko nie pisz nieuku że to kolejny twój ''synonim'' jak ten wczorajszy z ''pajacem'' ;D
~~Posiwiała Krwawnica napisał(a): popatrz na wpisy innych ...widzą go tak samo jak ja ...więc może że tak sobie zażartuję -ty uruchom swoją ''kancelarię '' Lucuś zrobi skreeny na Policję i niech rozpoczną szeroko zakrojone poszukiwania...;D
co o tym myślisz? ;D
Myślę rzeczywiście masz problem ..
Ciężko mi określić osobowość człowieka
twego pokroju …
nie miałem styczności z takim przypadkiem ..
uważam że w jakimś stopniu jest to choroba ..
analityk powinien się tym zająć ..
ciężko nie było rozpoznać odpowiedzi i autora z błędnie napisanym wyrazem „Hammerku”
fajną zabawę mam z tobą Janusz „znafco”
gdy obarczasz winą Lucjana za wpisy z użyciem „Adekwatnie” ..
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotordzawa Cebula napisał(a): Lucuś ...zapomniałeś o lekach?
za co ''dostał kopa''?
Cebulo , jak byś nie wiedział to Jurek i ja to dwie inne osoby i osobowości , Jurek tobie nie zarzuca że dostałeś kopniaki , jak chcesz wiedzieć dlaczego on nie może się zalogować pytaj jego .
a po co mnie ta ''wiedza''?
przecież prosił o przywrócenie i o ile pamiętał to dostał wyjaśnienie...
ja nie dostałem nigdy...;D
i co?
mam tu lamentować? ;D