~~Złotordzawa Cebula napisał(a):Ktoś napisał: ~~Posiwiała Krwawnica napisał(a): popatrz na wpisy innych ...widzą go tak samo jak ja ...więc może że tak sobie zażartuję -ty uruchom swoją ''kancelarię '' Lucuś zrobi skreeny na Policję i niech rozpoczną szeroko zakrojone poszukiwania...;D
co o tym myślisz? ;D
Myślę rzeczywiście masz problem ..
Ciężko mi określić osobowość człowieka
twego pokroju …
nie miałem styczności z takim przypadkiem ..
uważam że w jakimś stopniu jest to choroba ..
analityk powinien się tym zająć ..
ciężko nie było rozpoznać odpowiedzi i autora z błędnie napisanym wyrazem „Hammerku”
fajną zabawę mam z tobą Janusz „znafco”
gdy obarczasz winą Lucjana za wpisy z użyciem „Adekwatnie” ..
ojej ...błędnie?
no coż ...językiem ojczystym Polaka jest polski ....
a twoim gdy zdarzało ci się nie zmienić czcionki ?
to też było zabawne ...
tak -''adekwatnie'' to jego ulubiony zwrot...tak jak wpisy ze szczekaniem ,kundlami czy deb.il.ami...
~~Posiwiała Krwawnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotordzawa Cebula napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Posiwiała Krwawnica napisał(a): popatrz na wpisy innych ...widzą go tak samo jak ja ...więc może że tak sobie zażartuję -ty uruchom swoją ''kancelarię '' Lucuś zrobi skreeny na Policję i niech rozpoczną szeroko zakrojone poszukiwania...;D
co o tym myślisz? ;D
Myślę rzeczywiście masz problem ..
Ciężko mi określić osobowość człowieka
twego pokroju …
nie miałem styczności z takim przypadkiem ..
uważam że w jakimś stopniu jest to choroba ..
analityk powinien się tym zająć ..
ciężko nie było rozpoznać odpowiedzi i autora z błędnie napisanym wyrazem „Hammerku”
fajną zabawę mam z tobą Janusz „znafco”
gdy obarczasz winą Lucjana za wpisy z użyciem „Adekwatnie” ..
ojej ...błędnie?
no coż ...językiem ojczystym Polaka jest polski ....
a twoim gdy zdarzało ci się nie zmienić czcionki ?
to też było zabawne ...
tak -''adekwatnie'' to jego ulubiony zwrot...tak jak wpisy ze szczekaniem ,kundlami czy deb.il.ami...
A tak na marginesie Janusz , napisałeś kiedyś że te zwroty i nazwy do mojej osoby tylko powtarzasz , i nic w tym nadzwyczajnego nie widzisz ….
To wyobraź sobie gdybym ja zaczął pisać o tobie w podobny sposób …?
a myślisz że teraz kiedy tyle pomyj tu już na mnie wylano robiło by to na mnie wrażenie?
kiedy jakiś gołodupiec biegał nad Bobrem mnie w nim widziano...
kiedy jakiś typ w srebrnym autku pod szkołą obserwował dzieciaki kogo w nim widziano
to tylko dwa przykłady ...jaka była moja reakcja?
wszystkim im proponowałem by to zgłosili ... ;D
pisałem też że ''sprawa jest rozwojowa'' i wcale się nie zdziwię jak zostanę tu kiedyś seryjnym gwałcicielem lub mordercą ...;D
dlatego też jedną reakcją na takie wpisy była moja kpina ...jedyne co to wzbudzały moją wesołość ...a ty i Lucjan bierzecie to wszystko tak poważnie że piszecie o kontaktach z kancelariami i Policją ...
a przecież ja Lucjanowi powiedziałem wprost że z takimi ''zarzutami'' jakie przedstawi wyśmieją go i odeślą do domu...
to wymyślił sobie że zacznie mnie ''wkręcać'' a jakieś awanturki z adminami fałszując to co mu powiedziałem i na co mu odpowiedziałem tylko widzisz -post ten nie został puszczony przez mordo-ratora bo chyba był zbyt prawdziwy...;D
chcesz tak pisać ?...pisz...
Lucjan jak widzisz nie ma żadnych oporów...;D
dlatego odpowiadam mu ADEKWATNIE...hahahahaha
~~Kosaciec ponury napisał(a): Skorn nie gryź ręki która cię wyzwoliła spod okupacji ,która krwawiąc wprowadziła demokrację wspólnie z Wałęsą a teraz cię broni nadstawiając za ciebie klatę.