Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Klawy świat niezalogowany
16 sierpnia 2024r. o 17:09
igrzyska zamiast chleba,nowy konkret Tuska
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurek niezalogowany
16 sierpnia 2024r. o 19:54
~~Klawy świat napisał(a): igrzyska zamiast chleba,nowy konkret Tuska

Ogłoszony przez Donalda Tuska plan Igrzysk w 2040 lub 2044 oznacza plany rządzenia przez obecną koalicję do roku 2043 lub 2047.Nie wiem komu to może przeszkadzać???
Za 20 lat to niektórzy z tych co nakradli przez 8 ostatnich lat już nawet wyjdą na wolność Powinni dziękować Tuskowi że taką datę wyznaczył. To dla nich - żeby ich nie ominęło.
~~Konwalia wiosenna niezalogowany
16 sierpnia 2024r. o 20:32
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Klawy świat napisał(a): igrzyska zamiast chleba,nowy konkret Tuska

Ogłoszony przez Donalda Tuska plan Igrzysk w 2040 lub 2044 oznacza plany rządzenia przez obecną koalicję do roku 2043 lub 2047.Nie wiem komu to może przeszkadzać???
Za 20 lat to niektórzy z tych co nakradli przez 8 ostatnich lat już nawet wyjdą na wolność Powinni dziękować Tuskowi że taką datę wyznaczył. To dla nich - żeby ich nie ominęło.

Jurki wyszły z nory , majtochy luzować …
~~Żółtozielona Rezeda niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 0:33
~~Konwalia wiosenna napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Klawy świat napisał(a): igrzyska zamiast chleba,nowy konkret Tuska

Jurki wyszły z nory , majtochy luzować …

Jest konkret w Polsce jest najwyższa cena energii elektrycznej i gazu. Właśnie wpadliśmy w spiralę inflacyjną, ale to nie koniec konkretów. Gratulacje dla wyborców koalicji 8 gwiazdek z 13 grudnia, którzy mieszkają w domach na kredyt ogrzewanych gazem, a którzy właśnie otrzymali wypowiedzenie umowy o pracę
Kwiczą teraz w poduszkę,bo miało być tak pięknie, kwota wolna od podatku 60.000 zł, paliwo po 5, 19 zł za litr, rachunki za gaz i prąd o połowę mniejsze, w portfelu miało im zostawać więcej, a zostali z niczym tzn kredytem do spłacania i rodziną do utrzymania.
~~Lucjan niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 6:05
DONALD TUSK wczoraj na konferencji prasowej: Nie zamierzam kandydować na prezydenta w 2025 ponieważ wiem jak wielkiego zadania się podjęliśmy i czuję się kompetentny w tym miejscu, w jakim jestem!

I to jest mąż stanu. Brakowało kogoś takiego w polskiej polityce kto jak coś powie to zrobi i do tego z klasą. Dobrze, że go mamy oj dobrze.
Donald The Great .
~~Żonkilowa Puszkinia niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 10:04
~~Lucjan napisał(a): DONALD TUSK wczoraj na konferencji prasowej: Nie zamierzam kandydować na prezydenta w 2025 ponieważ wiem jak wielkiego zadania się podjęliśmy i czuję się kompetentny w tym miejscu, w jakim jestem!

I to jest mąż stanu. Brakowało kogoś takiego w polskiej polityce kto jak coś powie to zrobi i do tego z klasą. Dobrze, że go mamy oj dobrze.
Donald The Great .

Jak stara Dewotka podróbko Lucjana używasz jego imienia , gąbczastą fasolkę posiadasz, więc i kłamstwa/obiecanki swojego Guru łatwo wciągając przyswajasz , jedno wytłumacz ..
dlaczego ten dzisiaj pseudo premier , w przeszłości porzucił w najbardziej potrzebującym czasie ojczyznę , wyjechał do Brukseli, oraz w jakim celu …?
napisz co zyskała Polska podczas jego pobytu w Brukseli …? , kłamał , kłamie i będzie kłamał …
ustawił się tak finansowo prywatnie, jak żaden inny poprzednik , lecz pozostała w nim zadra zemsty na Kaczyńskim , napisz może jak zmieniła się praworządność obecnie ..?? , gdzie realizacja 100 konkretów..??
Tak , tak wiem fasolka nie ogarnia tego …!

~~Donald niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 10:27
Obietnice „ 100 konkretów na 100 dni ” ,,Mamy wszystko dokładnie policzone i każda z danych naszych 100 gwarancji, zostanie spełniona w pierwsze 100 dni naszego rządzenia, natychmiast i bezwarunkowo. Zlikwidujemy drożyznę, obniżymy cenę gazu i prądu o połowę, benzyna będzie po 5,19 zł, a kwota wolna od podatku wyniesie 60 tyś. na rok, bo wiemy jak to zrobić. Jeszcze raz gwarantuję to państwu...."

~~Donald niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 10:27
Obietnice „ 100 konkretów na 100 dni ” ,,Mamy wszystko dokładnie policzone i każda z danych naszych 100 gwarancji, zostanie spełniona w pierwsze 100 dni naszego rządzenia, natychmiast i bezwarunkowo. Zlikwidujemy drożyznę, obniżymy cenę gazu i prądu o połowę, benzyna będzie po 5,19 zł, a kwota wolna od podatku wyniesie 60 tyś. na rok, bo wiemy jak to zrobić. Jeszcze raz gwarantuję to państwu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.